Το δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθεί η αδερφή ενός νεαρού DJ και μουσικού όταν μια γυναίκα που τράβηξε μια φωτογραφία με το άψυχο σώμα του μέσα από το φέρετρο και τη δημοσίευσε στο Facebook.

Η γυναίκα αφαίρεσε ένα προστατευτικό κάλυμμα που ήταν πάνω από τον 21χρονο Michael Dene Ray ο οποίος βρισκόταν στο φέρετρο στο γραφείο τελετών και τοποθέτησε ένα «βραχιόλι φιλίας» στον καρπό του. Στη συνέχεια έβγαλε μια φωτογραφία του χεριού του δίπλα στο δικό της που φορούσε το ίδιο βραχιόλι και δημοσίευσε την εικόνα στο Facebook ως «φόρο τιμής» στον 21χρονο από το Έσσεξ.

iauyta2

Ωστόσο η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της 25χρονης αδερφής του Charley-Anne Semple, τρομοκρατήθηκαν από τη φωτογραφία η οποία όπως αναφέρουν ελήφθη χωρίς καμία συγκατάθεση.

Η αδερφή του, η οποία τώρα αγωνίζεται για αυστηρότερους ελέγχους στα γραφεία τελετών, έχει καταφέρει να αφαιρέσει την εικόνα από το Facebook, αλλά αργότερα έμαθε ότι οι φίλοι του αδερφού της σχεδίαζαν να φορέσουν ένα μπλουζάκι με την φωτογραφία σε ένα πάρτι για να γιορτάσουν του γενέθλιά του.

iauyta1

Η οικογένειά του επιπλέον ανησυχεί για το πώς αλλιώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία και θεωρεί αδιανόητο ότι κυκλοφορεί με τέτοιο τρόπο στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία ενός νεκρού ανθρώπου μέσα από το φέρετρο. «Είμαστε απογοητευμένοι που μια οικογένεια έδωσε την ευκαιρία οι φίλοι να θρηνήσουν για τον νεκρό και εκείνοι άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες σαν να είναι κάποιο αξιοθέατο. Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να βγάζουν φωτογραφίες μέσα σε γραφεία τελετών.

Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι φτάνουν για να δώσουν τον δικό τους φόρο τιμής ιδιωτικά και να προσευχηθούν και δεν θα πρέπει να το μοιράζονται με τον υπόλοιπο κόσμο» ανέφερε επιπλέον η οικογένεια.