Τη στιγμή που ο ναυαγοσώστης ορμά στο νερό, σε πισίνα της Νότιας Καρολίνας, για να σώσει ένα τρίχρονο κορίτσι που αρχίζει να πνίγεται καταγράφηκε σε βίντεο.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο ναυαγοσώστης να εποπτεύει την πισίνα, που είναι γεμάτη με κόσμο, μεγάλους και παιδιά που απολαμβάνουν το νερό και τα παιχνίδια.

Την ώρα που τίθεται σε λειτουργία ο μηχανισμός τεχνητού κύματος, όπως εξηγεί η Daily Mail, ο κόσμος χοροπηδά και παίζει με τα κύματα ενώ ο ναυαγοσώστης βαδίζει πάνω κάτω και τους προσέχει. Τότε εντοπίζει το κοριτσάκι που δυσκολεύεται καθώς το νερό τη σπρώχνει προς τα κάτω κι εκείνη υψώνει τα χέρια της καλώντας σε βοήθεια.

Ο ναυαγοσώστης πηδά στην πισίνα και σώζει το κορίτσι οδηγώντας το έξω.

Η περιγραφή του σοκάρει: «Γυρίζαμε γύρω γύρω μέχρι να βρούμε την οικογένειά του 3χρονου κοριτσιού, δεν είχαν ιδέα πως δεν ήταν μαζί τους. Κάνω αυτή τη δουλειά για 18 χρόνια και ακόμα με εκπλήσσει η έλλειψη επιτήρησης των παιδιών που βρίσκονται κοντά σε νερό. Όποιος αφήνει ένα 3χρονο σε πισίνα με τεχνητό κύμα μόνο του χωρίς σωσίβιο θα έπρεπε να διώκεται ποινικά για παραμέληση».

nayafag2 nayafag3 nayafag1