Μια τραγική οικογενειακή ιστορία εκτυλίχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ένας 44χρονος πατέρας με το όνομα Darren Flux-Edmonds σκότωσε την 6χρονη κόρη του και τα σκυλιά της οικογένειας ενώ στη συνέχεια κρεμάστηκε και ο ίδιος.

asdaksdafi5

Ο Darren δεν είχε εμφανιστεί για καιρό μετά το χωρισμό του με τη γυναίκα του τον Απρίλιο που πέρασε ενώ σε μια από τις δημοσιεύσεις του στο Facebook έγραφε: «Κύριε, η καρδιά μου πονάει τώρα. Δεν έχω καμία ιδέα για το τι χρειάζομαι, αλλά εσείς. Παρακαλώ βοηθήστε με». Σε μια άλλη ανέφερε: «Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να μείνουν στην καρδιά σου αλλά δεν θα είναι στη ζωή σου». Λίγες μέρες αργότερα η μικρή του κόρη, ηλικίας 6 ετών βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της. Όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και άφησε την τελευταία της αναπνοή με τον πατέρα να θεωρείται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο υπαίτιος ο οποίος μάλιστα βρέθηκε κρεμασμένος δίπλα της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun ο πατέρας πριν κρεμαστεί άφησε στην σύζυγό του ένα τελευταίο γράμμα στο οποίο της έγραφε «Αφήνω κάτι για να με θυμάσαι».

asdaksdafi2

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τους θανάτους και έχει εντοπίσει τα άτομα που θα μιλήσουν ως μάρτυρες για τα περιστατικά που οδήγησαν τον πατέρα σε αυτή την πράξη. Φίλος της οικογένειας αναφέρει ότι ο άνδρας είχε μεγάλο δέσιμο με την κόρη του και πιθανόν μετά το χωρισμό σκεφτόταν ότι αφού δεν μπορεί να την έχει εκείνος, δε θα έπρεπε να την έχει κανένας άλλος. Εκπρόσωπος της αστυνομίας θέλησε να καθησυχάσει την τοπική κοινωνία και ανέφερε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό καθώς και ότι κάνουν τα απαραίτητα για την ασφάλεια των πολιτών. asdaksdafi9 asdaksdafi8 asdaksdafi6 asdaksdafi7 asdaksdafi4 asdaksdafi3 asdaksdafi1