Αντιμέτωπη με τη φυλακή είναι η εικονιζόμενη Toni Chippendale που περιμένει την ανακοίνωση της ποινής της μετά την ομολογία της πως έκλεψε 95.000 ευρώ από τον 86χρονο Geoffrey Cooke.

Εκτός από το ότι «ελάφρυνε» τον συνταξιούχο από τις αποταμιεύσεις του, η 55χρονη από τη Βρετανία τον χρέωσε και 32.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της καθώς είχε αναλάβει να φροντίζει αρχικά τον γιο του και στη συνέχεια και τον ίδιο.

agsdtad2

Αντί πάντως να δείξει κάποια μεταμέλεια για τις πράξεις της, όπως σημειώνει η Daily Mail, η Chippendale πέταξε μέχρι την Καραϊβική όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, πιθανότατα εις υγείαν των κορόιδων.

agsdtad1

Η κόρη του 86χρονου, Cath Bermingham, δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» πως οι φωτογραφίες της ήταν σαν «χαστούκι στο πρόσωπο». «Ήταν αηδιαστικό», είπε χαρακτηριστικά η 54χρονη, «πώς μπορεί ακόμα και να κοιμάται ήσυχη τη νύχτα; Ο πατέρας μου την επαινούσε και την εμπιστευόταν, εργάστηκε σκληρά σε όλη τη ζωή του και πέθανε άφραγκος σε ξενώνα ηλικιωμένων λόγω της απληστίας της».

Η Chippendale αρχικά είχε αναλάβει τη φροντίδα του 57χρονου γιου του Cooke, που έπασχε από σύνδρομο Ντάουν, μετά το θάνατο της συζύγου του. Αλλά όταν αρρώστησε και ο ίδιος, ανέλαβε και τη δική του φροντίδα.

agsdtad3

Σύμφωνα με την οικογένεια του ηλικιωμένου άνδρα, τους συνόδευε στις διακοπές τους που ήταν σε ολοένα και πιο φανταχτερά θέρετρα. Στη συνέχεια η Chippendale πούλησε στον 86χρονο έπιπλα και τον έπεισε να της αγοράσει αυτοκίνητο, κόστους 6.500 ευρώ.

Ο Geoffrey Cooke έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο και ο γιος του τον Μάρτιο. Δεν πρόλαβε να δει την 55χρονη να ομολογεί την ενοχή της για κλοπή και απάτη- και να περιμένει, παραθερίζοντας σε εξωτικό προορισμό, την ανακοίνωση της ποινής της, στις 24 Ιουνίου.

agsdtad4