Μια γυναίκα από το Τενεσί των ΗΠΑ που θεωρείται ότι έκανε χειρουργικές και πλαστικές επεμβάσεις για να χάσει τα κιλά της αποκαλύπτει πώς έγινε η μεταμόρφωσή της και για ποιο λόγο το έκανε.

Η 25χρονη Laura Micetich έχασε 50 κιλά κάνοντας μια θεαματική μεταμόρφωση αφού χώρισε από τον επί 4 χρόνια σύντροφό της. Αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει, να ξεκινήσει σωστή διατροφή και παράλληλα εντατική γυμναστική. Αρχικά σκέφτηκε να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση αλλά αργότερα διαπίστωσε ότι μπορεί να γίνει χωρίς αυτήν ακολουθώντας ένα σωστό πρόγραμμα. Και αφού άρχισε να δημοσιεύει την απώλεια των κιλών της στο Instagram παραδέχτηκε ότι τα κοινωνικά δίκτυα τη βοήθησαν πολύ σε αυτό.

Η ίδια αναφέρει επίσης μιλώντας σε συνέντευξή της ότι είχε να αντιμετωπίσει την υπερφαγία αλλά το σημείο καμπής ήταν όταν ξεκίνησε να διδάσκει και ήθελε να χάσει ακόμη περισσότερο βάρος για να είναι ένα καλύτερο πρότυπο για τα παιδιά.

asgay2

«Ξεκίνησα να διδάσκω και ήθελα να είμαι ένα καλό πρότυπο για τα παιδιά. Είμαι μια δασκάλα και το βάρος μου είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν τα παιδιά τα οποία είναι απόλυτα ειλικρινή.»

asgay3

Αποφασισμένη να αποκτήσει ένα υγιές σώμα άρχισε την άρση βαρών και έχασε το μισό της σώμα σε βάρος. «Οι άνθρωποι θεωρούν ότι έκανα χειρουργική επέμβαση αλλά όλα ήταν φυσικά και εργάστηκα πολύ σκληρά. Μάλιστα κάποιες εταιρείες έκλεβαν ακόμη και φωτογραφίες μου και τα χρησιμοποιούσαν για χάπια απώλειας βάρους.

Δεν υπήρχε καμία χειρουργική επέμβαση, μόνο σκληρή δουλειά. Νομίζω ότι η άρση βαρών βοήθησε επίσης πολύ» αναφέρει η ίδια και προσθέτει ότι δεν την ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αποτελεί καλό πρότυπο για τα παιδιά στα οποία διδάσκει.

asgay1