Ο εικονιζόμενος Edward Oliver μπορεί να είναι άνεργος αλλά ζει σαν μέλος του τζετ σετ, με ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία και «χαρτζιλίκι» 2.600 ευρώ το μήνα. Κι όλα αυτά, προσφορά του πλούσιου «sugar daddy» του.

Ο 24χρονος Λονδρέζος «μετρά» δύο χρόνια «σχέσης» με 56χρονο διαζευγμένο και πατέρα ενός παιδιού και στο διάστημα αυτό αποπλήρωσε το σπουδαστικό δάνειό του- έχει πτυχίο μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Kingston- πληρώνει τακτικά το ενοίκιό του και, όπως ξεκαθαρίζει, στις διακοπές τους κοιμούνται πάντα σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

«Είναι η μεγαλύτερη σχέση με sugar daddy που είχα ποτέ», λέει ο Oliver, επιμένοντας πως με τον 56χρονο τον συνδέει αποκλειστικά μακροχρόνια φιλία και μια οικονομική συμφωνία. «Αρχίσαμε να συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα αλλά όταν έφυγε από μια άλλη σχέση περνούσαμε ολοένα και περισσότερο καιρό μαζί. Νομίζω πως αρχικά αναζητούσε μια σεξουαλική σχέση αλλά όσο γνωριζόμασταν όλα μεταξύ μας εξελίχθηκαν εντελώς πλατωνικά. Είμαι άνεργος αλλά κατά κάποιο τρόπο αντιμετωπίζω αυτή τη σχέση μας σαν δουλειά».

jobless3

«Μερικές φορές τον βοηθάω στη δουλειά του και ορισμένες μέρες με αγχώνει πολύ η προσπάθεια να είναι διαρκώς χαρούμενος. Σε αντάλλαγμα ωστόσο έχω πληρωμένο το νοίκι μου, χαρτζιλίκι 2.600 ευρώ, τακτικές διακοπές που διαρκούν έως ένα μήνα τη φορά και γυρίζουμε τον κόσμο σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και ταξιδεύοντας πολυτελώς», συνεχίζει.

Συχνά, όπως λέει, ταξιδεύουν με ιδιωτικό τζετ ή με πολυτελή αυτοκίνητα ενώ πρόσφατα πήγαν για 10ήμερο σπα στη Γερμανία που κόστισε 26.000 ευρώ.

jobless2

«Η οικογένεια και οι φίλοι μου δεν ξέρουν τίποτα γι’ αυτό. Βλέπουν πώς ζω αλλά πότε δεν με ρωτούν πού βρήκα τα λεφτά που ξοδεύω. Προέρχομαι από εύπορο περιβάλλον, πήγα σε ιδιωτικό σχολείο κι έτσι νομίζω πως πιστεύουν πως είναι οικογενειακά λεφτά. Ο κόσμος κρίνει πολύ εύκολα κι αφήνει τη φαντασία του να καλπάζει αλλά δεν είναι τα πράγματα όπως θεωρεί. Για να είμαι ειλικρινής είναι μια δουλειά, χρήματα σε αντάλλαγμα για την παροχή υπηρεσίας», προσθέτει, «η υπηρεσία αυτή είναι η συντροφικότητα, το να κάνεις τον άλλο να νιώθει καλά για τον εαυτό του. Ακούγεται τέλειο και πληρώνομαι καλά γι’ αυτό αλλά κάποιες φορές είναι και πολύ αγχωτικό».

Ο Oliver, που δηλώνει bisexual, γνώρισε τον 56χρονο «ευεργέτη» του σε ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε sugar baby σχέσεις.

jobless5

«Είχα κι άλλους sugar daddies και οι σχέσεις μπορεί να είναι κάπως παράξενες», εξομολογείται, «ο λόγος που άρχισα όλη αυτή την υπόθεση είναι πως είχα βγει ραντεβού με πολλούς ανθρώπους και πάντα κατέληγα εγώ να τους φροντίζω. Είναι ωραίο να έχω κάποιον να φροντίζει εμένα για αλλαγή. Είμαι bisexual και είχα και γυναίκες που με προσέγγιζαν ως sugar mamas, αλλά μεγάλωσα σε μονογονεϊκή οικογένεια και είμαι πολύ δεμένος με τη μαμά μου, οπότε το να χρησιμοποιώ μια γυναίκα για οικονομικό όφελος δεν μου ταίριαζε».

jobless4

«Προτιμώ να πληρώνει ένας άνδρας, είμαι κάπως παλιομοδίτης από αυτή την άποψη. Είχα και πιο ‘ρομαντικές’ σχέσεις με sugar daddies στο παρελθόν αλλά η τωρινή μου σχέση είναι μόνο συντροφική», ξεκαθαρίζει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στην εν λόγω ιστοσελίδα είναι εγγεγραμμένα μισό εκατομμύριο sugar babies στη Βρετανία ενώ 73.000 sugar daddies και 12.000 sugar mamas αναζητούν μέσω αυτής διακριτική συντροφιά.

jobless1