Αυτή η νεαρή γυναίκα έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο της ζωής της ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο χάρη στη γενναιοδωρία αγνώστων με τους οποίους ήρθε σε επαφή σε μια διαδικτυακή σελίδα γνωριμιών.

Για την 20χρονη Chelsea Snow που είναι αισθητικός έχουν δαπανηθεί περίπου 20.000 λίρες από περισσότερους από 24 άνδρες με τους οποίους βγήκε ραντεβού, σε εξωτικά μέρη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Απόλαυσε τις πρώτες δωρεάν διακοπές της μέσα σε ένα μήνα από την εγγραφή της στην ιστοσελίδα και έχει κάνει 7 μεγάλα ταξίδια μεταξύ άλλων στην Κόστα Ρίκα, το Παρίσι, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νορβηγία. Παρά το μεγάλο ποσό των χρημάτων που δαπανώνται για τα ραντεβού της, η 20χρονη η οποία κατάγεται από τη Φλόριντα, αλλά τώρα ζει στο νότιο Λονδίνο, επιμένει ότι δεν υπάρχει πίεση για να περάσει τις σχέσεις στο επόμενο επίπεδο. Λέει μάλιστα ότι θα συνεχίσει να κλείνει ταξίδια μέσω της ιστοσελίδας, μέχρι να βρει τον άνδρα των ονείρων της.

«Έχω το καλύτερο χόμπι του κόσμου, όχι μόνο μπορώ να ταξιδέψω στους πιο εκπληκτικούς προορισμούς αλλά μπορώ να γνωρίσω υπέροχους άνδρες την ίδια στιγμή», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Πάντα ήθελα να ταξιδέψω, αλλά τα χρήματα ήταν ένα ζήτημα. Ωστόσο αυτοί οι άνδρες μπορούν να πληρώσουν για μένα για να μοιραστώ απίστευτες εμπειρίες μαζί τους. Η ζωή μου δεν θα μπορούσε να είναι καθόλου καλύτερη. Ήμουν λίγο δύσπιστη στην αρχή, αλλά σύντομα μιλούσα με λίγα παιδιά και όταν κάποιος μου πρότεινε ένα ταξίδι στο Λονδίνο δεν θα μπορούσα να περιμένω να μαζέψω τα πράγματά μου».

Η νεαρή αναφέρει ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι γύρω στα 30, έχουν βαρεθεί να ταξιδεύουν μόνοι τους και απλά θέλουν κάποια κοπέλα να τους κρατήσει συντροφιά.

«Δεν υπάρχει καμιά πίεση σεξουαλικά. Μου αρέσει να γνωρίζω καλύτερα το κάθε άτομο και στη συνέχεια να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό», αναφέρει και παραδέχεται ότι με άλλο τρόπο δε θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να κάνει αυτά τα ταξίδια.

taksidia001 taksidia2 taksidia3 taksidia4 taksidia5 taksidia6 taksidia7 taksidia8 taksidia9 taksidia10 taksidia11 taksidia13 taksidia12 taksidia14