Τον τρόπο με τον οποίο μεταμορφώθηκε από μια παθητική γυναίκα του καναπέ σε bodybuilder, περιγράφει μια 41χρονη από το Λονδίνο.

Η Clair Rauso έγινε αρχικά έξαλλη όταν έμαθε ότι το άλλο της μισό, ο σύντροφός της Adam, τής αγόρασε μία κάρτα μέλους σε ένα γυμναστήριο χωρίς να της το πει. Εκείνη την περίοδο ζύγιζε 107 κιλά, καθώς αγαπούσε το πρόχειρο φαγητό και δεν έκανε καθόλου άσκηση. Η ίδια παραδέχεται ότι αισθανόταν το πιο παχύ άτομο στον κόσμο, μέχρι που ο άνδρας της, την έγραψε στο γυμναστήριο εν αγνοία της.

Όμως παρά την αρχική απροθυμία της, γρήγορα αγκάλιασε τον υγιεινό τρόπο ζωής και έφτασε να χάσει 44 κιλά. Άρχισε να γυμνάζεται εντατικά και να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής.

Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, καθώς παθιάστηκε τόσο πολύ με τη γυμναστική, ώστε ξεκίνησε να ασχολείται και με το bodybuilding, παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε μάλιστα και ο σύζυγός της ο οποίος έχασε κι εκείνος κιλά και άρχισε να γυμνάζεται.

«Θυμάμαι την ημέρα που ο Adam ήρθε στο σπίτι μετά τη δουλειά και μου είπε ότι είχε πάρει κάρτα μέλους για το γυμναστήριο. Νευρίασα πάρα πολύ. Πήγαμε σε μια ανοιχτή μέρα που είχε το γυμναστήριο και ένιωθα το πιο παχύ άτομο εκεί μέσα. Πριν ξεκινήσω τη γυμναστική, η μόνη διαδρομή που έκανα ήταν να περνάω τον απέναντι δρόμο για να πηγαίνω στο σχολείο. Ακόμη και στο σούπερ μάρκετ στη γωνία, πήγαινα με το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούσα να αντέξω το περπάτημα», παραδέχεται.

Αποκαλύπτει ωστόσο ότι δεν χρειάστηκε να περάσει καιρός για να εθιστεί με τη γυμναστική και να της γίνει τρόπος ζωής. Το ζευγάρι που έχει δύο παιδιά στην εφηβεία, πλέον ζει σε διαφορετικούς ρυθμούς, πηγαίνουν 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και δεν αγοράζουν ποτέ έτοιμα γεύματα.

Η 41χρονη αναφέρεται στην ιστορία της και θέλει να δώσει το μήνυμα πως για να χάσει κάποιος κιλά, χρειάζεται θέληση και προσπάθεια ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ίδια μιλάει για τη μεταμόρφωσή της και θέλει να γίνει παράδειγμα για όσους έχουν τον ίδιο στόχο. gym2 gym3 gym4 gym5