Η 42χρονη Leanne Lyon πάσχει από μια σπάνια διαταραχή του εγκεφάλου, η οποία -όπως λέει η ίδια- την αναγκάζει να βγάζει τα ρούχα της στο κοινό, πράγμα που «καταστρέφει τη ζωή της».

Η γυναίκα έχει ένα μικρό μη καρκινικό όγκο στον εγκέφαλό της, ο οποίος της προκαλεί μέχρι και 5 επιληπτικές κρίσεις την ημέρα, εκάστη των οποίων διαρκεί έως και μισή ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσχημης κατάστασης, μεταξύ άλλων, συχνά χωρίς να το αντιλαμβάνεται, βγάζει τα ρούχα της, ακόμη κι αν βρίσκεται έξω με κόσμο, ενώ άλλες φορές έχει ακράτεια και λερώνει τα ρούχα της.

«Ενώ η κατάσταση αυτή μπορεί να φαίνεται διασκεδαστική για τους θεατές, είναι πολύ εξουθενωτική καθώς δεν μπορώ να μείνω σε μια δουλειά και παλεύω να μεγαλώσω τα δύο παιδιά μου», αναφέρει η ίδια και προσθέτει ότι έχει βέβαια μεγάλη βοήθεια από τον 43χρονο σύζυγό της.

«Όταν έχω πολύ άσχημες επιληπτικές κρίσεις, είναι περίπου όπως η υπνοβασία. Δεν έχω πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει μέχρι να συνέλθω και να συνειδητοποιήσω τι έκανα και να βάλω τα ρούχα μου. Όταν αυτό συμβαίνει σε κάποιο καταστήματα ή σε δημόσιους χώρους είναι ταπεινωτικό», δηλώνει στη Daily Mail η 42χρονη και προσθέτει ότι τα σχόλια που ακούγονται όταν παθαίνει την κρίση είναι πολύ προσβλητικά, καθώς ο κόσμος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει.

Η 42χρονη παθαίνει επιληπτικές κρίσεις από ηλικία 9 ετών. Η κατάστασή της, τής προκαλεί σπασμούς, λιποθυμίες και απώλεια μνήμης. Θεωρείται ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο ένα άτομο σε κάθε ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Στα 17 της έκανε μια χειρουργική επέμβαση ώστε να απαλλαγεί από τον όγκο, αλλά η διαδικασία έκανε την κατάσταση χειρότερη.

Η ίδια μιλάει τώρα για το πρόβλημά της, καθώς συγκεντρώνει χρήματα για να κάνει μια επέμβαση στην Αμερική και να λύσει μια για πάντα το πρόβλημά της.

diataraxi1 diataraxi2 diataraxi3 diataraxi4 diataraxi5