Ένας 32χρονος δημοσιογράφος με το όνομα Juan Javier Jonathan Ruiz Torres ανακρίνεται ως κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της 23χρονης ψυχολόγου Tania Trinidad Paredes.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του 32χρονου στο Μεξικό και τα όσα έχει υποστηρίξει δημιουργούν ένα μυστήριο και απορίες στην αστυνομία σχετικά με το θάνατό της. Ο Ruiz Torres είπε στις αστυνομικές αρχές ότι η Tania του ζήτησε να της περάσει γύρω από το λαιμό ένα καλώδιο και να τη χτυπήσει κατά τη διάρκεια ακραίων ερωτικών παιχνιδιών καθώς ήθελε να τη σφίξει στο λαιμό. Ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι εκείνος και η κοπέλα είχαν βγει μαζί έξω με ακόμη έναν φίλο του πριν επιστρέψουν στο διαμέρισμά του. Τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες και των δύο ανδρών, η 23χρονη ζήτησε να προχωρήσουν σεξουαλικά και οι τρεις μαζί και τότε ο φίλος του 32χρονου αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.

msyadiao2

Η βραδιά συνεχίστηκε με το ζευγάρι που έμεινε μόνο του και κατέληξε σε τραγωδία. «Κατά τη διάρκεια της πράξης, μου ζήτησε να σφίξω το λαιμό της και να τη χαστουκίσω επειδή της άρεσε το βίαιο σεξ» δήλωσε στην αστυνομία ο 32χρονος και πρόσθεσε ότι χρησιμοποίησε ένα καλώδιο που βρήκε δίπλα στο κρεβάτι και την στραγγάλισε κατά λάθος όταν το έσφιξε πολύ δυνατά. Οι γιατροί μετά την νεκροψία ανέφεραν ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία και ότι τα οστά στο λαιμό της είχαν σπάσει. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων, αρχικά ο 32χρονος δήλωνε άγνοια και υποστήριζε ότι ήταν αθώος πριν ομολογήσει ότι τη σκότωσε χωρίς να το θέλει κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών παιχνιδιών. Η αστυνομία που εξετάζει βέβαια αυτό ως το πιο πιθανό σενάριο, θέλει να δει την τυχόν εμπλοκή κάποιου άλλου στη δολοφονία και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

msyadiao1