Πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια ο Brian Zembic έβαλε ένα στοίχημα. Όπως ο ίδιος εξομολογείται, είναι χαρτοπαίκτης και μάγος οπότε είναι πολύ λίγα τα πράγματα που δεν θα έκανε για ένα στοίχημα. Εκείνο το στοίχημα ωστόσο ήταν πολύ πιο προχωρημένο από όλα τα υπόλοιπα αφού είχε ως αποτέλεσμα να κάνει πλαστική επέμβαση για… αυξητική στήθους!

Ο 55χρονος σήμερα Καναδός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της ριάλιτι σειράς «Botched» του Ε! με την ελπίδα οι χειρουργοί της σειράς να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα που υποτίθεται πως θα κρατούσε μόνο για ένα χρόνο αλλά τελικά κράτησε είκοσι.

«Αυτό είναι το στήθος μου των 100.000 δολαρίων!», λέει στην εκπομπή επιδεικνύοντας τα εντελώς θηλυκά εμφυτεύματά του.

Ήταν περίπου το 1996 όταν βρισκόταν σε εστιατόριο στην Ευρώπη με δύο φίλους και τη φίλη του, η οποία επιδείκνυε το στήθος της. «Αν είχα το ίδιο στήθος με εκείνη θα με πρόσεχαν κι εμένα όπως κι εκείνη», είχε πει. Ο ένας από τους φίλους του τον ρώτησε αν βάζει ένα τέτοιο στοίχημα, εκείνος είπε πως το κάνει για 100.000 δολάρια και αυτό ήταν.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε έναν φίλο του χαρτοπαίκτη που είναι και πλαστικός χειρουργός στη Νέα Υόρκη και του είπε: «μπορείς να μου βάλεις στήθος;». «Σίγουρα είναι για κάποιο στοίχημα», του απάντησε εκείνος.

Όσο για το πώς τον πλήρωσε, έπαιξαν τάβλι για μία ώρα, ο Brian κέρδισε 5000 δολάρια κι έτσι έβγαλε την επέμβαση τζάμπα. «Ξύπνησα και είχα στήθος», θυμάται, αφηγούμενος τα περιστατικά του Οκτωβρίου του 1996.

«Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο, τώρα καταλαβαίνω τις γυναίκες και γιατί κάνουν ό,τι κάνουν με το στήθος τους», συνεχίζει.

Το στοίχημα ήταν να κρατήσει το στήθος για ένα χρόνο και ο Brian το έκανε αυξάνοντας κατά 100.000 δολάρια τον λογαριασμό του στην Ελβετία.

«Την πρώτη φορά που έδειξα το στήθος μου στον φίλο μου με τον οποίο είχαμε βάλει το στοίχημα γελούσε επί δέκα λεπτά», περιγράφει ο Brian. «Μου είπε πως ήταν τα καλύτερα 100.000 δολάρια που είχε χάσει ποτέ».

Παρότι ένα χρόνο μετά θα μπορούσε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματά του, του Brian του άρεσε πολύ το στήθος του και το κράτησε για δύο δεκαετίες.

«Δεν επηρέασε την ικανότητά μου να βγαίνω με κορίτσια, ούτε που τα ένοιαζε αν έχω στήθος ή όχι», εξηγεί.

briasbasn2 briasbasn3 briasbasn4 briasbasn5