Η γυναίκα που βρέθηκε στο επίκεντρο ενός άρθρου της αμερικανικής εφημερίδας New York Times όπου περιγράφεται λεπτομερώς το παρελθόν του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ με τις γυναίκες αντέκρουσε σήμερα τα όσα γράφτηκαν κι υποστήριξε ότι δεν βίωσε καμία αρνητική εμπειρία στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου και δεν πιστεύει ότι εκείνος κακομεταχειρίζεται τις γυναίκες.

Η Ρόουαν Μπρούερ Λέιν, ένα πρώην μοντέλο που έβγαινε με τον Τραμπ για αρκετούς μήνες στα τέλη της δεκαετίας του 1990, δήλωσε ότι τα λεγόμενά της παραποίηθηκαν από τους συντάκτες της εφημερίδας, που χρησιμοποίησαν δεκάδες συνεντεύξεις για να καταδείξουν ένα μοτίβο ανησυχητικής συμπεριφοράς προς τις γυναίκες εκ μέρους του μεγιστάνα.

Σύμφωνα με το άρθρο των New York Times, ο επιχειρηματίας ζήτησε από τη Λέιν να αλλάξει τα ρούχα της και να φορέσει ένα μπικίνι λίγο μετά τη συνάντησή τους σε ένα πάρτι στην πισίνα μιας έπαυλης στην Φλόριντα. Κατόπιν τη σύστησε στους παρευρισκομένους λέγοντας «πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κορίτσι του Τραμπ, έτσι δεν είναι;».

Σήμερα η Λέιν επανέλαβε το περιστατικό με τη διαφορά, όπως επισήμανε, ότι εκείνη ένιωσε κολακευμένη από τα σχόλιά τους.

«Το επεξεργάστηκαν σε τέτοιο βαθμό που έμοιαζε αρνητικό» τόνισε η Λέιν μιλώντας στο Fox News.

«Δεν είχα καμία αρνητική εμπειρία με τον Ντόναλντ Τραμπ» υπογράμμισε.

Και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος απέρριψε όσα τους καταλογίζουν σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες. Σήμερα αποκάλεσε την εφημερίδα New York Times «τόσο ανέντιμη».

«Το επικριτικό προς το πρόσωπό μου κεντρικό άρθρο τους που δημοσίευσαν στο πρωτοσέλιδο απλά το διέψευσε η Ρουάν Μπρούερ, που απάντησε ότι πρόκειται για ψέμα!» έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter.

Από την πλευρά τους οι δημοσιογράφοι της αμερικανικής εφημερίδας Μάικλ Μπαρμπάρο και Μέγκαν Τουόχεϊ υπερασπίστηκαν το άρθρο τους μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CBS, Τhis morning.

Επισήμαναν ότι το άρθρο αυτό αποκαλύπτει πώς ο Τραμπ συμπεριφερόταν στην ιδιωτική του ζωή στις γυναίκες.

«Οι αναγνώστες μπορούν να αξιολογήσουν την ιστορία… ανεξάρτητα» σημείωσαν.