Σε χειρουργούς του Λος Άντζελες στρέφεται η Rajee Narinesingh ελπίζοντας να μπορέσουν να κάνουν κάτι στο δύσμορφο πρόσωπό της, που αποδίδεται στις ενέσεις με… τσιμέντο και με στεγνωτικό ελαστικών που της έκανε αυτοαποκαλούμενος «γιατρός» πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια.

Η 48χρονη transgender από τη Φλόριντα ελπίζει οι χειρουργεί να μπορέσουν να αφαιρέσουν αυτά τα ενθέματα από το πρόσωπό της μια και καλή.

Οι Dr. Terry Dubrow και Dr. Paul Nassif εμφανίστηκαν στο ξεκίνημα του τρίτου κύκλου του reality show Botched του τηλεοπτικού δικτύου «E!» χθες βράδυ μαζί με την Rajee που είχε κάνει αυτές τις ενέσεις στη μαύρη αγορά το 2005.

«Ο λόγος που δεν έχει προταθεί χειρουργική λύση στο πρόβλημα της Rajee είναι πως οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι από τα πιθανά οφέλη», εξήγησε ο Dubrow.

Η Rajee ήταν μεταξύ των θυμάτων του «γιατρού» Oneal Ron Morris που έκανε παράνομες πλαστικές επεμβάσεις χρησιμοποιώντας υλικά όπως κόλλα, ορυκτέλαια και… οικοδομικά υλικά.

Μετά τις ενέσεις το πρόσωπο της γυναίκας ήταν σκληρό σαν πέτρα αλλά ντρεπόταν πολύ να απευθυνθεί στις αρχές.

Πέρσι η 48χρονη είχε και πάλι απευθυνθεί στους δύο χειρουργούς αλλά της είχαν πει πως ήταν ασφαλέστερο για εκείνη να μην πειραχτεί το πρόσωπό της και περιορίστηκαν σε ήπια αγωγή. Φέτος ωστόσο δέχθηκαν να επανεξετάσουν την περίπτωσή της λόγω των απεγνωσμένων αιτημάτων της για βοήθεια.

Φοβούνται όμως πως το εγχείρημα θα προκαλέσει δύο μεγάλα προβλήματα: αφενός ενδέχεται να δημιουργήσει συνθήκες ευνοϊκές για την εμφάνιση λοιμώξεων στο πρόσωπό της, αφετέρου καθώς τα ενθέματα έχουν πια ενσωματωθεί και στους μύες και στα νεύρα και στα αιμοφόρα αγγεία, φοβούνται την έκταση της ζημιάς στο δέρμα και την πιθανή επίδραση στα νεύρα.

tsdrats2 tsdrats3 tsdrats4 tsdrats5 tsdrats1