Ο 57χρονος Gary Simpson αφιέρωσε το πρωινό της περασμένης Πέμπτης σε ψώνια, Αγόρασε εξοπλισμό κάμπινγκ, κοριτσίστικα ρούχα- και εσώρουχα και μπικίνι- και καλλυντικά. Στη συνέχεια παρέλαβε την 9χρονη ανιψιά του Carlie Marie Trent από το σχολείο και την απήγαγε.

Έκτοτε και οι δύο αγνοούνται με την αστυνομία να εκτιμά πως η Carlie είναι σε «άμεσο κίνδυνο».

Σύμφωνα με τις αρχές ο Simpson είχε την κηδεμονία της Carlie και της μικρότερης αδελφής της μαζί με τη σύζυγό του- τη βιολογική θεία των κοριτσιών, καθώς ο πατέρας τους- ήταν μονογονεϊκή οικογένεια- επέστρεψε στη δουλειά αφότου είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Ο πατέρας της Carlie, ο 39χρονος James Trent, είπε πως στηριζόταν για χρόνια στους Simpson και την αδελφή του που φρόντιζαν για χρόνια τις κόρες του και δήλωσε σοκαρισμένος που ο γαμπρός του έκανε κάτι τέτοιο.

koaduasy2

«Τον ξέρω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, πάντα με βοηθούσε, δεν είχε δώσει κανένα δείγμα πως θα έκανε κάτι τέτοιο», είπε, «πιστεύω πως για κάποιο λόγο ανέπτυξε αυτή την εμμονή με την Carlie, υπάρχει λόγος που επέλεξε εκείνη και όχι την άλλη μου κόρη αν είχε πρόσβαση και στις δύο κάθε μέρα».

Σύμφωνα με τον Trent ο Simpson είπε ψέματα στο σχολείο της μικρής, υποστηρίζοντας πως ο μπαμπάς της ενεπλάκη σε τροχαίο και γι’ αυτό δεν θα μπορέσει να την παραλάβει εκείνος.

Σοκαρισμένη από την απαγωγή είναι και η επί 34 χρόνια σύζυγος του απαγωγέα και αδελφή του Trent. «Είναι μαζί του χρόνια και χρόνια, ποτέ δεν είχε παρατηρήσει κάτι παράξενο στο σπίτι», περιέγραψε ο Trent, «δεν είχαμε κανένα σημάδι, ήταν κάτι κακό κρυμμένο βαθιά μέσα του».

Στο Τενεσί έχει σημάνει Amber Alert για τη μικρή Carlie και οι Αρχές πιστεύουν πως βρίσκονται σε κάποια απομονωμένη περιοχή.

«Ανησυχούμε πολύ, πιστεύω πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Δεν βλέπω γιατί να γίνει μια τέτοια απαγωγή αν δεν υπάρχει κακός σκοπός από πίσω», είπε και η γυναίκα του 57χρονου, αγωνιώντας για την ανιψιά της.

koaduasy1