Μια μάλλον περίεργη ερώτηση αποφάσισε να απευθύνει το Reddit σε επαγγελματίες πιλότους, καθώς τους ζήτησε να αποκαλύψουν ποιο ήταν το πιο παράξενο πράγμα που έχουν δει από το κόκπιτ.

Οι απαντήσεις τους φιλοξενούνται στον Independent που ωστόσο σημειώνει ότι αυτές οι μαρτυρίες δύσκολα μπορούν να επαληθευτούν.

Δείτε τι απάντησαν…

1. Ένα υποβρύχιο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ

«Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν φάλαινα. Μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο από μια φάλαινα, ήταν ένα υποβρύχιο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. Ήταν ένα από τα πιο γιγάντια οχήματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο πραγματικά τερατώδες είναι μέχρι να πάρει μια εναέρια άποψη».

2. Μια θεριζοαλωνιστική μηχανή να καταστρέφει ένα αυτοκίνητο

Ναι καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με τον πιλότο, καθώς πετούσε με ανεμόπτερο πάνω από ένα μικρό χωριό, παρατήρησε μια θεριζοαλωνιστική μηχανή να καταστρέφει ένα αυτοκίνητο «με διάφορους ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι».

3. Ένα περιστέρι

«Όταν πετάς στα 10.000 πόδια, είναι λίγο απίθανο να συναντήσεις ένα περιστέρι», δήλωσε ο πιλότος.

4. Μια ροζ λίμνη

Ο πιλότος με το όνομα u/aleks93, πετούσε από τη Μελβούρνη στο Περθ όταν εντόπισε μία ροζ λίμνη. Όταν το νερό γίνεται πιο αλμυρό από το θαλασσινό νερό και η θερμοκρασία και το φως  είναι κατάλληλες, τα φύκια συσσωρεύουν τη χρωστική ουσία β-καροτένιο, με αποτέλεσμα τη ροζ απόχρωση.

5. Το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

«Πετούσαμε στα 43.000 πόδια, ο ήλιος έδυε όταν ξαφνικά είδαμε αυτή τη φωτεινή και λαμπερή κουκίδα στον ορίζοντα ακριβώς μπροστά μας, να κινείται απίστευτα γρήγορα. Καλέσαμε το κέντρο ελέγχου για να ρωτήσουμε τι ήταν αυτή η φωτεινή λάμψη και έπειτα από λίγα λεπτά μας ενημέρωσαν πως πρόκειται για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό».

6. Σκύλο να κυνήγα ελάφια σε διάδρομο αεροδρομίου

Ο πιλότος με το όνομα u/lendergle, περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα μικρό αεροδρόμιο στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Ο ίδιος ανέφερε ότι καθώς επιχειρούσε προσγείωση, είδε στο διάδρομο προσγείωσης ένα σκύλο να κυνηγά ελάφια. Άμεσα ενημέρωσε το κέντρο ελέγχου και ο χώρος ήταν ασφαλής για την προσγείωση.