Μια υπερ-τυχερή του λόττο στη Βρετανία που κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 148 εκατομμυρίων λιρών, έμαθε με οδυνηρό τρόπο ότι τα λεφτά σίγουρα δεν φέρνουν την ευτυχία. Αντιθέτως, σύμφωνα με την ίδια, τα λεφτά είναι η αιτία πίσω από τη διάλυση της οικογένειάς της.

Η Gillian Bayford και ο σύζυγός της Adrian κέρδισαν το 2012, το ιλιγγιώδες ποσό των 148 εκατομμυρίων λιρών, μετά από πολλαπλά τζακπότ στη λοταρία. Ωστόσο, τα όσα ακολούθησαν έκτοτε μονό χαρά δεν προκάλεσαν στη γυναίκα.

Η 43χρονη αποκάλυψε ότι αφού μοίρασε «τόνους χρημάτων» στην οικογένειά της, πλέον έκοψε κάθε επαφή με τον πατέρα της, τη μητέρα και τον αδελφό της. Επιπλέον, εκείνη και ο σύζυγός της, χώρισαν μερικούς μήνες αφότου η τύχη τούς χαμογέλασε.

Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να πήγε στραβά, την απάντηση δίνει η ίδια η γυναίκα και αποκαλύπτει πώς οι συγγενείς της έγιναν «άπληστοι» καθώς ανέφερε ότι έδωσε συνολικά 20 εκατομμύρια στους γονείς και τον αδελφό της. Όμως, διαρκώς ήθελαν περισσότερα.

«Είναι στενάχωρο», δηλώνει η Gillian Bayford στη Sun. «Τα χρήματα υποτίθεται ότι κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους», λέει και συνεχίζει «αλλά έκανε τους δικούς μου ανθρώπους άπληστους και απαιτητικούς. Έδωσαν μεγάλα ποσά σε πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια, αλλά ήθελαν ολοένα και περισσότερα».

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μόλις 15 μήνες από το νικηφόρο EuroMillions και πλέον ο 45χρονος είναι αρραβωνιασμένος με μια 29χρονη.