«Αλατοπίπερο» του γάμου της χαρακτηρίζει η Λονδρέζα Emma Styles την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία επιδίδονταν για χρόνια με τον σύζυγό της Paul και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει ούτε τώρα που μπήκε στην 6η δεκαετία της ζωής της.

Η 51χρονη Emma, μητέρα δύο παιδιών, λέει στη Daily Mail πως η ερωτική της διάθεση είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους (πολύ) νεότερους της άνδρες που τη βλέπουν ως «κούγκαρ».

woasmabn7

Όπως εξηγεί, όλα άρχισαν στα 30 της όταν με τον σύζυγό της βρέθηκαν στο Παρίσι. Μάλιστα περιέγραψε στο πρώτη της βιβλίο τις συνευρέσεις της με παντρεμένους άνδρες, γυναίκες, έναν εξέχοντα Γάλλο διπλωμάτη και… ομάδα Γάλλων πυροσβεστών.

woasmabn1

Μετά τη δημοσίευση του βιβλίου δεν σταμάτησαν να την προσεγγίζουν νέοι άνδρες που ήθελαν να ζήσουν μαζί της μια εμπειρία τύπου… «Mrs Robinson».

woasmabn6

Όπως ξομολογείται, πλησιάζοντας στα 50 άρχισε να είναι απρόθυμη να έρθει κοντά με άνδρες με τα μισά της χρόνια, καθώς ήταν μικρότεροι ακόμα κι από τα παιδιά της. Πλέον όμως θεωρεί το φλερτ τους κομπλιμέντο και απολαμβάνει τον χαρακτηρισμό «κούγκαρ».

Δεν έχει καμία αναστολή να κάνει σεξ με άνδρες γύρω στα 20 με την προϋπόθεση και οι δύο πλευρές να προσέρχονται γνωρίζοντας ξεκάθαρα πως μόνος στόχος είναι μερικές ώρες «απενοχοποιημένης σαρκικής απόλαυσης».

woasmabn5

Τις μετέπειτα σεξουαλικές εμπειρίες της περιέγραψε στο δεύτερο βιβλίο της, στο οποίο περιγράφει επίσης το πώς το «swinging» έχει γίνει περισσότερο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια με την τεχνολογία να διευκολύνει τα ζευγάρια που το επιλέγουν να έρθουν σε επαφή μέσω ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Σχετικά με την ερωτική της διάθεση, λέει πως είναι και στα 50 της ανεβασμένη όπως πάντα αλλά πλέον επικεντρώνεται περισσότερο «στην ποιότητα παρά την ποσότητα» ενώ η ίδια και ο επί 30 χρόνια σύζυγός της αναφέρουν πως το swinging έκανε θαύματα στο γάμο τους και έγινε γι’ αυτούς κάτι σαν χόμπι. Διευκρινίζει μάλιστα πως δεν υπήρξε μεταξύ τους καθόλου ζήλια ούτε καβγάδισαν ποτέ για την πολύπλευρη σεξουαλική τους ζωή καθώς υπήρχε συναίνεση.

woasmabn4

Εξομολογείται πως αρχικά είχαν υιοθετήσει έναν κανόνα, να βλέπουν αλλά να μην αγγίζουν. Όταν όμως συνειδητοποίησαν πόσο τους «ανέβαζε» να βλέπουν ο ένας τον άλλο σε περιπτύξεις με τρίτους, τον εγκατέλειψαν.

woasmabn2

Όσο για τα βιβλία της, η Emma δεν τα θεωρεί σε καμία περίπτωση πορνογραφικά αλλά αληθινές ερωτικές ιστορίες γραμμένες για τη σύγχρονη γυναίκα από μια πραγματική γυναίκα που τις έζησε. «Θα ήθελα να αποτελέσουν έμπνευση για άλλες γυναίκες, το μήνυμα είναι σε όποια ηλικία κι αν είσαι να αποδέχεσαι τη σεξουαλικότητά σου και να εξερευνάς τη βαθιά σκοτεινή ερωτική πλευρά που όλοι έχουμε», λέει.

woasmabn3

Ο 52χρονος Paul αναγνωρίζει πως αυτός ο τρόπος ζωής και η θεώρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας δεν είναι για όλους. Ωστόσο, τονίζει, όταν και οι δύο συμβαδίζουν και είναι στο ίδιο μήκος κύματος, αναμφίβολα θα τους ανταμείψει.