Αυτός ο άνδρας κατηγορείται ότι δελέαζε μοναχικές, ευάλωτες γυναίκες μέσω αγγελιών και τις οδηγούσε στο «σπίτι της φρίκης» δολοφονώντας τες με τη βοήθεια της πρώην συζύγου του.

Ο Wilfried W και η Angelika B, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail εξαπατούσαν γυναίκες μέχρι να μετακομίσουν μαζί τους και τις κρατούσαν φυλακισμένες εκεί, στο Höxter, στη δυτική Γερμανία. Μια γυναίκα απήχθη, βασανίστηκε, έμεινε αλυσοδεμένη και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της, που προκλήθηκαν από το ζευγάρι, όπως υποστηρίζεται. Τώρα η αστυνομία αναφέρει ότι και μια δεύτερη γυναίκα δολοφονήθηκε επίσης μέσα στο σπίτι και επιβεβαιώνει ότι ψάχνουν να συνδέσουν κι άλλες υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών με το ζευγάρι. Το κάποτε παντρεμένο ζευγάρι, ο 47χρονος Wilfried και η 46χρονη Angelika ζούσαν μαζί και μετά το διαζύγιό τους και παρίσταναν τα αδέρφια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δημοσίευαν αγγελίες στις εφημερίδες στοχεύοντας σε μοναχικές γυναίκες πριν τις εξαπατήσουν και πάρουν τις αποταμιεύσεις τους.

oosdaud2

Ένα από τα θύματά τους, μια 41χρονη διαζευγμένη, η Susanne F. είναι μία από τις γυναίκες που η αστυνομία αναφέρει ότι ο άνδρας της είχε υποσχεθεί μια σχέση αγάπης, αλλά συνάντησε το θάνατό στα χέρια του ζευγαριού. Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ralf Ostermann είπε το σπίτι θα πρέπει να εξεταστεί «εκατοστό-εκατοστό για να δούμε αν μπορούμε να βρούμε τα ίχνη των άλλων γυναικών». Θεωρείται ότι μόλις τα θύματα δελεάζονταν, τα οδηγούσαν στο σπίτι, τα χτυπούσαν και τα εξανάγκαζαν σε δουλεία μέχρι το θάνατο. Οι αποκαλύψεις προέκυψαν τον περασμένο μήνα οπότε η Susanne F πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι δεν σκότωνε για σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά από την ανάγκη να «άσκηση εξουσίας». Η Angelika B η οποία στράφηκε εναντίον του συζύγου της μετά τη σύλληψή τους υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού η Susanne έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε ένα ντουλάπι.

oosdaud3

Το ζευγάρι, συνειδητοποιώντας ότι η Susanne ήταν πολύ κοντά στο θάνατο, φέρεται να την έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του για να την οδηγήσει στο διαμέρισμά της. Όμως το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά στο δρόμο και στον πανικό τους λόγω του κόσμου, κάλεσαν ασθενοφόρο. Όταν οι γιατροί είδαν τα τραύματα, κάλεσαν την αστυνομία που με τη σειρά της οδηγήθηκε στο ζευγάρι. Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού, ανακαλύφθηκε ακόμη ένα θύμα τους, η 33χρονη Annika. Εκείνη, επίσης, πιστεύεται ότι συνάντησε τον δολοφόνο της μέσα από μια μικρή αγγελία, το καλοκαίρι του 2013. H Annika μετακόμισε στο Höxter και παντρεύτηκε τον Wilfried το φθινόπωρο του ίδιου έτους. Αλλά τους επόμενους δύο μήνες, η αστυνομία πιστεύει ότι κακοποιήθηκε και ξυλοκοπήθηκε τόσο σοβαρά που πέθανε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σώμα της τεμαχίστηκε και κάηκε κομμάτι-κομμάτι σε μια ξυλόσομπα. Οι στάχτες της αργότερα θεωρείται ότι πετάχτηκαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου του ζευγαριού.

oosdaud4

Ο Wilfried αργότερα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της Annika από το τηλέφωνο της λέγοντάς της ότι είχε μετακόμισε στο Άμστερνταμ, αλλά ότι ήταν καλά στην υγεία της. Η αστυνομία ερευνά τώρα τα στοιχεία που έχει για άλλες εξαφανισμένες γυναίκες της τελευταίας δεκαετίας, μεταξύ των οποίων και μια 21χρονη καθώς οι εξελίξεις έχουν πάρει παράξενη τροπή ενώ η Angelika κάνει λόγο για έναν σκληρό σύζυγο που την εξουσίαζε πάντα.

oosdaud1