Η εμπειρία του σεξ είναι, ίσως περιέργως, το μόνο πράγμα που δεν θα περιλαμβάνεται στο μενού του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου του σεξ που ετοιμάζεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Πρόκειται για την ErotikaLand η οποία αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της το 2018 στη Βραζιλία υπό τους φόβους ότι η περιοχή μπορεί να μετατραπεί σε «πρωτεύουσα του σεξ». Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν σε ένα μουσείο και να εξερευνήσουν την ιστορία της σεξουαλικότητας και οι εργαζόμενοι θα προωθούν τη χρήση προφυλακτικού τονίζοντας τη χρησιμότητά του.

Ένα πράγμα που οι επισκέπτες του πάρκου δεν θα μπορούν να έχουν, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, είναι οποιαδήποτε πραγματική σεξουαλική επαφή ή κίνηση, τουλάχιστον όχι μέσα στο θεματικό πάρκο. Ο επιχειρηματίας Mauro Morata παραδέχεται: «Αυτό δεν θα είναι ένα μέρος για… μοναχούς, αλλά δεν είναι και σαν να προσπαθούμε να αναδημιουργήσουμε τα «Σόδομα και τα Γόμορρα». Αν οι συμμετέχοντες θέλουν να μεταφέρουν τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο, μπορούν να πάνε γι’ αυτό το λόγο σε ένα κοντινό μοτέλ, το οποίο θα θέσουμε σε λειτουργία».

kdahgh1

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θεματικό πάρκο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια 7D αίθουσα κινηματογράφου όπου οι θέσεις θα δονούνται, το «τρένο της ηδονής» με αγόρια και κορίτσια, μια πισίνα γυμνιστών και μια «παιδική χαρά του σεξ», φυσικά για ενήλικες, με νεροτσουλήθρα, βόλτα με αυτοκινητάκια που θα έχουν σχήμα γεννητικών οργάνων και ένα σνακ μπαρ όπου θα πωλούνται αφροδισιακά είδη.

Οι επενδυτές υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι το πάρκο θα προωθήσει μια υγιή προσέγγιση για τα δύο φύλα, καθώς επίσης και τη δημιουργία τουλάχιστον 250 θέσεων εργασίας με άτομα που ζουν στην περιοχή με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Επιπλέον υπολογίζεται ότι το εισιτήριο εισόδου δεν θα είναι ιδιαίτερο οικονομικό πράγμα που σημαίνει ότι θα προσελκύει ευκατάστατους επισκέπτες.

kdahgh2

Η προτεινόμενη τοποθεσία για το πάρκο είναι κοντά στην Piracicaba, σε απόσταση περίπου δύο ωρών από το Σάο Πάολο, όπου η κύρια βιομηχανία είναι η παραγωγή ζαχαροκάλαμου. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί επικριτές για τη δημιουργία του πάρκου οι οποίοι θεωρούν ότι δε θα βελτιώσει την εικόνα της περιοχής και την ανάπτυξή της. Οι ιθύνοντες αναφέρουν ότι ούτως ή άλλως ψάχνουν ένα μέρος έξω από τα όρια τη πόλης.

kdahgh3