Η μόλις 4 μηνών Nora Hall υπέστη απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια με τους γιατρούς να είναι στη δυσάρεστη θέση να λένε στους γονείς ότι δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει. Με την κατάστασή της να χειροτερεύει οι γονείς, έχουν πάρει την σκληρή απόφαση να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη και να αποχαιρετήσουν το αγγελούδι της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun».

«Όσο την κρατάμε υπό μηχανική υποστήριξη τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να υποστεί νέο εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή και ζημιά στα όργανά της» εξηγούν οι γονείς στην εφημερίδα για την απόφασή τους να αφήσουν την μικρή Nora «να φύγει ήρεμα και να ησυχάσει». Οι ίδιοι λένε ότι δεν θα είναι ποτέ έτοιμοι να υλοποιήσουν την απόφασή τους αν και ξέρουν ότι αυτό είναι καλύτερο για εκείνη.

msjdhs2

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο σκύλος της οικογένειας από την Μινεάπολη των ΗΠΑ αρνείται να φύγει από το πλευρό του μωρού και κάθεται μαζί της στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

msjdhs3

Η μητέρα εξομολογήθηκε ότι παρατήρησε το πρόβλημα, όταν το παιδί της δεν μπορούσε να κουνήσει σωστά το αριστερό χέρι και πόδι της. Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια, αφήνοντας τον εγκέφαλο για αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο.

msjdhs4 msjdhs5 msjdhs1