Το Models Wrestling Management είναι ένα πρακτορείο στο Λονδίνο που υπόσχεται να βάλει τις ισχυρότερες και πιο ελκυστικές γυναίκες που έχει, στο ίδιο ρινγκ με την ανδρική πελατεία του.

Με κόστος 150 λίρες την επίσκεψη, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του… χτυπήματος από τις γυναίκες, της πάλης με «φαντασία» κι ένα είδος μικρότερου ανταγωνισμού. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο των διαθέσιμων μοντέλων, βλέποντας πληροφορίες όπως το ύψος τους και τη μέση τους. Η γυναίκα που έχει ιδρύσει το πρακτορείο, πρώην μοντέλο, χορεύτρια και μποξέρ, Cam, δήλωσε στη Sun ότι οι πελάτες τείνουν να είναι άνδρες με ισχυρές δουλειές και θέσεις. «Διατηρούνται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι έχουν αυτοπεποίθηση ως άνθρωποι, είναι αρκετά ντροπαλοί όταν έρχονται εδώ», πρόσθεσε η υπεύθυνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανάλογα με το πόσο γενναίοι είναι οι πελάτες, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Οι άνδρες που είναι περισσότερο «πράοι», μπορούν να επιλέξουν μια ημι-ανταγωνιστική κατηγορία, η οποία εξισορροπεί προσεκτικά το «σέξι με το επιθετικό».

Αυτοί που είναι πιο σκληροί, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την πάλη-δουλεία όπου τίθενται υπό τον πλήρη έλεγχο του μοντέλου. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή για πάλη που συνδυάζεται με διάφορες φαντασιώσεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sun. Η υπεύθυνη αναφέρει ότι είναι ένας τρόπος απαλλαγής από το στρες, καθώς «ποιος δεν θα ήθελε να κυριαρχείται από έναν σούπερ ήρωα, όπως από έναν όμορφο θηλυκό παλαιστή;»

Ένα από τα μοντέλα που είναι περιζήτητα λέγεται Panther και το χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πολύ παιχνιδιάρα. Επιπλέον το πρακτορείο υπόσχεται μόνο όμορφα κορίτσια, εξαιρετικά ταλαντούχα και σέξι. «Τα κορίτσια μας είναι μοντέλα ή δείχνουν σαν μοντέλα», αναφέρουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν: «Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια υπηρεσία πάλης ανώτερης τάξης με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, κύρος και εκπληκτικά μοντέλα που περιμένουν να σας ρίξουν στο έδαφος».

Wrestling2 Wrestling3 Wrestling4 Wrestling5 Wrestling6 Wrestling7 Wrestling8