Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν τρεις Βρετανοί στην Ταϊλάνδη και η αιτία του ξυλοδαρμού μοιάζει να ήταν απλώς και μόνο το γεγονός πως ήταν Δυτικοί τουρίστες.

Η οικογένειά- πατέρας, μητέρα και γιος- έφευγαν από ένα μπαρ στην επαρχία Hua όταν δέχθηκαν την επίθεση συμμορίας νεαρών.

Όπως φαίνεται στο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, ύστερα από μια σύντομη λεκτική διαμάχη και οι τρεις δέχθηκαν άγριο ξύλο και βρέθηκαν στο έδαφος αναίσθητοι.

Στο βίντεο φαίνεται και η στιγμή που η 65χρονη μητέρα επιχειρεί να ανασηκωθεί και δέχεται μια κλωτσιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ένας αυτόπτης μάρτυρας που επιχείρησε να παρέμβει κατήγγειλε πως η συμμορία εσκεμμένα έβαζε στο στόχαστρό της Δυτικούς τουρίστες.

«Προσπάθησα να τους απωθήσω, με χτύπησαν κι εμένα αλλά ένιωσα την ανάγκη να προστατεύσω την κυρία», περιέγραψε, «μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο νοσοκομείο και σίγουρα θα χρειαστούν οδοντιατρική φροντίδα».

Ακόμα ένας μάρτυρας δηλώνει πως άκουσε τη συμμορία να λέει πως θα επιτεθεί σε «farangs»- υποτιμητικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται για τους Ευρωπαίους.

Δύο από τους επιτιθέμενους συνελήφθησαν αλλά άλλοι δύο αναζητούνται.

Η κατάσταση των τριών τραυματιών παραμένει άγνωστη.

thai01 thai02 thai03 thai04 thai05 thai06