Η Tracy Shannon Nessl από την Αμερική σύναψε σχέση με τον Timothy McNamara το 2012 και δύο χρόνια αργότερα αυτός βρέθηκε νεκρός από μια σφαίρα στο κεφάλι στο αγρόκτημά τους στη Μπελίζ. Ο άνδρας εκτός από σύντροφός της, και σύζυγός της με γάμο που αργότερα ακυρώθηκε, ήταν επίσης βιολογικός θείος της.

Η αστυνομία κατηγόρησε τη γυναίκα ότι δολοφόνησε το σύντροφό της και θείο της αλλά τα ελλειπή στοιχεία της έκθεσης της αστυνομίας και των εγκληματολόγων ανέτρεψαν τα δεδομένα και οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο McNamara, ο οποίος ήταν 22 χρόνια μεγαλύτερος της γυναίκας αυτοκτόνησε με την υπόθεση να είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Το ζευγάρι απέκτησε σχέση όταν η Tracy επισκεπτόταν τους παππούδες της, το 2012 στην Ουάσινγκτον. Ο McNamara είχε μόλις βγάλει το τρίτο του διαζύγιο όταν ερωτεύτηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, την ανιψιά του. Η Tracy αναφέρει ότι ποτέ δεν είδαν τη σχέση ως συγγενική και ένιωθαν ως αδελφές ψυχές. «Δεν τον ήξερα καλά, ούτε τον είχα συνηθίσει ως θείο. Ήταν ο άνδρας που ερωτεύτηκα, ενώθηκαν οι ψυχές μας» αναφέρει η ίδια.

Όταν μαθεύτηκε η σχέση τους υπήρξαν αντιδράσεις και κυρίως από τα παιδιά του McNamara και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από την μικρή κοινωνία που ζούσαν, να αγοράσουν ένα αγρόκτημα και να ανοίξουν ένα κατάλυμα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μάλιστα στη Μπελίζ αλλά ο γάμος αργότερα ακυρώθηκε όταν η κυβέρνηση έλαβε γνώση της βιολογικής σχέσης του ζευγαριού. Μετά τη μετακόμισή τους, η επικοινωνία του πατέρα με τα παιδιά του σταμάτησε εντελώς κάτι που, όπως λέγεται, τον πλήγωνε πολύ. Το 2014 άρχισε να έχει πάλι μια επικοινωνία με αυτά μέσω mail και του πρότειναν να πουλήσει το ακίνητο του στο αγρόκτημα. Εκείνος τους απάντησε ότι είχε εκχωρήσει κάποια δικαιώματα στην Tracy και τα παιδιά του φοβήθηκαν ότι αυτό σήμαινε ότι μόνο αν πέθαινε ο ίδιος θα μπορούσε εκείνη να πουλήσει το αγρόκτημα. Τα Χριστούγεννα του 2014 ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με ένα όπλο στο χέρι. «Έριξε έναν πυροβολισμό και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι» είπε η Tracy η οποία τον βρήκε όπως είπε με νεκρό με ένα τραύμα από όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

ajksdahh2

Αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία αλλά αργότερα η υπόθεση μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία και αυτό έγινε σύμφωνα με την ίδια επειδή αρνήθηκε να δώσει σε αξιωματικό της αστυνομίας χρήματα τα οποία του χρωστούσε ο θείος και σύντροφός της. Υπεύθυνη ωστόσο για το θάνατο του πατέρα τους θεωρούν και τα παιδιά του, την Tracy λέγοντας ότι είχε οικονομικά κίνητρα για να τον σκοτώσει. Μετά από σχετική αγωγή που υπέβαλαν μάλιστα, εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή της, επέστρεψε στην Ουάσινγκτον και τώρα περιμένει την απόφαση των Αρχών μη μπορώντας να γυρίσει στη Μπελίζ. Ωστόσο η υπόθεση είναι γεμάτη αντιφάσεις ακόμη και στο πού ήταν πραγματικά το θανατηφόρο τραύμα του McNamara. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει το σύντροφό της και η ζωή της είναι πολύ πιο δύσκολη τώρα ενώ θα αγωνιστεί να αποδείξει την αθωότητά της και να επιστρέψει στο αγρόκτημα.

ajksdahh1