Τα μεσάνυχτα το κουδούνι χτυπάει και όλοι ξεγυμνώνονται. Σχεδόν μισή ώρα μετά και αφού η αρχική αμηχανία έχει πια φύγει, το διαμέρισμα μεταμορφώνεται σε ένα χώρο οργίων.

Στο πολυτελές διαμέρισμα του Mayfair στο δυτικό Λονδίνο καλοντυμένοι άνθρωποι κουτσομπολεύουν και χαλαρώνουν στους καναπέδες πίνοντας σαμπάνια.

Το «Heaven Circle», πιθανόν το μεγαλύτερο κλαμπ για σεξουαλικά πάρτι ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 από τον Chris Reynolds Gordon και για λίγους φίλους. Τέσσερα χρόνια αργότερα αριθμεί πάνω από 20.000 μέλη με τα πάρτι οργίων να γίνονται σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Ίμπιζα, Βερολίνο, Άμστερνταμ και Βιέννη. Τα μέρη που επιλέγονται για αυτά τα πάρτι είναι χλιδάτα και πολυτελή. Ένα από τα πιο πρόσφατα πάρτι έγινε σε μια πολυτελή κατοικία 30 εκατομμυρίων λιρών στο Marylebone στο Λονδίνο. Όσο για το πώς ο Gordon βρίσκει αυτές τις εγκαταστάσεις ο ίδιος απαντά στην Independent: «Ζω σε τέτοια σπίτια» πράγμα που δείχνει πόσο κερδοφόρα είναι η επιχείρηση αλλά και πόσο μεγάλη είναι η όρεξη του κόσμου για σεξ.

aspdais2

«Αν θες να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο, λογικά θα θες να είναι και ελκυστικός. Το “Heaven Circle”, ιεραρχεί τους πελάτες του και κάνει έξτρα πάρτι για όλες τις κατηγορίες. Οι συμμετέχοντες στα πάρτι είναι ζευγάρια που ανταλλάζουν συντρόφους αλλά φυσικά υπάρχουν και ελεύθεροι» λέει ο Gordon και συνεχίζει: «Επειδή όμως όλο αυτό μπορεί να τρομάξει κάποιους προτιμούμε τα πάρτι να μην γίνονται σε κλαμπ. Θέλουμε το περιβάλλον να είναι οικείο. Πηγαίνω στα καλύτερα κλαμπ του Λονδίνου και διαπιστώνω ότι το κλίμα για κάτι τέτοιο είναι εχθρικό. Δεν μπορείς να πας σε ένα κλαμπ και να θες να κάνεις σεξ με τη γυναίκα του άλλου. Σε ένα νορμάλ κλαμπ οι άνθρωποι είναι λίγο εχθρικοί απέναντι σε κάτι τέτοιο».

aspdais3

Ο Gordon καταλήγοντας λέει στην Independent: «Πιστεύω ότι σε 20 χρόνια τέτοια πάρτι θα είναι κάτι το φυσιολογικό. Αισθάνομαι τυχερός που πρώτος είχα την ιδέα για κάτι τέτοιο».

aspdais1