Είναι από τις περιπτώσεις που νιώθεις, το λιγότερο, προδομένος και σοκαρισμένος. Η γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι η 24χρονη Jazmin Cullen η οποία απασχόλησε τα μέσα της χώρας της, της Βρετανίας, για την δυσάρεστη περίπτωσή της. Η νεαρή, βρισκόταν στο Brighton για το μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της Jason Cullen, όταν η γιαγιά της ανακάλυψε ότι ο νεαρός διατηρούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο υπολογιστή του.

Ο νεαρός, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Jason Hodson, συνελήφθη στις 25 Φεβρουαρίου του 2011, έπειτα από τις καταγγελίες της ηλικιωμένης γυναίκας στην αστυνομία. Όπως αργότερα ανακάλυψε η 24χρονη, ο 31χρονος σύζυγός της -εργαζόταν στο τηλεφωνικό κέντρο του βρετανικού ΕΚΑΒ-, είχε αποκρύψει το εγκληματικό παρελθόν του για το οποίο είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης 2,5 ετών το 2009, για την κατοχή 8.000 εικόνων παιδικής πορνογραφίας,.

paedo2

Όταν μάλιστα οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον Hodson, εκείνος ομολόγησε στους αστυνομικούς: «Είμαι παιδόφιλος, δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Δε μπορώ να το ελέγξω αλλά δεν λαμβάνω καμία σεξουαλική απόλαυση». Η ιστορία του ζευγαριού, ήρθε ξανά στο προσκήνιο, καθώς η νεαρή αδυνατεί εδώ και πέντε χρόνια να πάρει διαζύγιο. Κι αυτό, γιατί τα ζευγάρια στη Βρετανία, πρέπει να είναι παντρεμένα για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν υποβληθεί αίτημα διαζυγίου. Εντούτοις, αν ένας από τους δυο αρνηθεί να δώσει τη συγκατάθεσή του, το διαζύγιο δίνεται όταν το ζευγάρι μείνει για πέντε χρόνια χωριστά ασχέτως αν ένας από τους δυο αντιδρά.

paedo000paedo3