Τον Ιανουάριο ο φωτογράφος James Day είχε τη χαρά να αποτυπώσει με τον φακό του τον γάμο της Nancy και του Charlie McLean. Δεν περίμενε ποτέ ότι δύο μήνες μετά θα φωτογράφιζε το ζευγάρι να αποχαιρετά το νεογέννητο μωράκι του.

Την ημέρα του γάμου τους, η Nancy  ήταν 7 μηνών έγκυος. Στις φωτογραφίες των νεόνυμφων η ευτυχία και η προσμονή για το νέο μέλος της οικογένειας είναι έκδηλες στα πρόσωπά τους. Δύο μήνες μετά το ζευγάρι αποχαιρετά τον μικρό Edison και ζήτησαν από τον φωτογράφο του γάμου τους να φωτογραφίσει τις πρώτες αλλά και τελευταίες στιγμές με το μωρό τους.

maskfah3

«Στις 23 Μαρτίου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως η Nancy και ο Charlie έκαναν αγοράκι και τον ονόμασαν Edison, ωστόσο, η κατάσταση δεν ήταν τόσο καλή. Με ρώτησαν αν θα μπορούσα να πάω στο νοσοκομείο, καθώς επρόκειτο να του πουν αντίο», λέει ο James στη Daily Mail Australia.

maskfah2

«Πήγα όσο πιο γρήγορα γινόταν και τους τράβηξα μερικά καρέ. Συνειδητοποίησα πως έπρεπε να εργαστώ γρήγορα και να φωτογραφίσω τις στιγμές που έβλεπα μπροστά μου», προσέθεσε. Κάθε φωτογραφία και κάθε πλάνο «ξεχείλιζε» αγάπη και έδειχνε μια όμορφη οικογένεια, που δεν πρόλαβε να ζήσει ενωμένη.

Ο Edison είχε διαγνωστεί με μη κετωτική υπεργλυκιναιμία, την τρίτη ημέρα της γέννησής του. Το μηχάνημα που του έδινε ζωή έσβησε. Ωστόσο, ο μικρούλης κατάφερε να αναπνεύσει μόνος του για δύο ημέρες κι έτσι το όλοι μαζί για πικ νικ στην παραλία ενώ δεν σταμάτησαν να τον έχουν αγκαλιά.

maskfah4

Το ζευγάρι τονίζει πως αν και είναι δύσκολο να χάνεις το παιδί σου, ο Edison τούς έδωσε ένα σημαντικό μάθημα: Πρέπει όλοι μας να τιμάμε κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μας, να τους αγαπάμε σαν να ήταν η τελευταία στιγμή, που θα είμαστε μαζί τους…

«Είχαμε μόλις 7 ημέρες με το αγοράκι μας, αλλά ακόμα και αυτές γνώρισε μόνο αγάπη. Υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας αλλά και στον Edison πως δεν θα χαραμίσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο από τις στιγμές που είχαμε μαζί του», λένε οι δυο γονείς στην Daily Mail Australia.

maskfah5

O James Day ανέβασε το βίντεο στο Facebook το οποίο έχει ήδη 144.000 views ενώ χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στους γονείς.

Το ζευγάρι και οι οικογένειές του ξεκίνησαν να μαζεύουν χρήματα για γονείς του «Team Royal», που χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη. Προς το παρόν έχουν συγκεντρώσει 5.870 ευρώ, για να τα δωρίσουν σε πρόγραμμα μαιευτικής πρακτικής.

maskfah6 maskfah7

maskfah1