Για οκτώ χρόνια πονούσε αφόρητα, υποβλήθηκε σε αμέτρητες επεμβάσεις και υπέστη ανελέητο bullying. Σήμερα ωστόσο, η Chloe Thomson εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση με το κεφάλι ψηλά, για να πει πως επιτέλους βλέπει με ελπίδα το μέλλον της.

Η 19χρονη σήμερα έσπασε σχεδόν κάθε κόκκαλο στο σώμα και το πρόσωπό της σε τροχαίο σε ηλικία 11 ετών.

Η ζημιά ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε να υποβληθεί σε πάμπολλες επεμβάσεις που σημάδεψαν τα εφηβικά της χρόνια.

Σε μία από τις επεμβάσεις ευθυγραμμίστηκαν τα πόδια της, που ήταν και τα δύο σπασμένα, με αποτέλεσμα να περάσει ένα χρόνο σε αμαξίδιο. Σε άλλη, 9ωρη, επέμβαση, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν το πρόσωπο (!) επειδή οι κόγχες των ματιών της τα ζυγωματικά της ήταν πλήρως σπασμένα.

Η δοκιμασία της περιλάμβανε και το bullying που υφίστατο από τους συμμαθητές της, οι οποίοι την κορόιδευαν για την παράξενη όψη της.

Ολοκληρώνοντας πλέον την τελική της επέμβαση επανορθωτικής χειρουργικής, η 19χρονη από τη Σκωτία εμφανίστηκε στην τηλεόραση με το χαμόγελό της να είναι η καλύτερη απάντηση στους ανθρώπους που τη βασάνιζαν για χρόνια και δηλώνοντας ευτυχισμένη με την εικόνα της.

«Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για το bullying. Τα πράγματα που μου έλεγαν ήταν τρομακτικά, είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχάσω. Μόλις πρόσφατα κατάφερα να το ξεπεράσω, πλέον το έχω αφήσει πίσω μου», δήλωσε.

Όσον αφορά το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή, η Chloe είπε πως θυμάται τα πάντα. «Θυμάμαι το αυτοκίνητο να περιστρέφεται και το κεφάλι μου να συνθλίβεται πάνω στο παράθυρο. Προσπάθησαν να με ξυπνήσουν αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Έσπασα τα πάντα στο πρόσωπό μου και σχεδόν όλα τα οστά στο σώμα μου».

Πλέον η κοπέλα έχε συμφιλιωθεί με την εικόνα της και βλέπει το μέλλον με ελπίδα.

«Θέλω να γίνω make up artist αλλά και να επιστρέψω στο σχολείο και να αποφοιτήσω κανονικά, ελπίζω πως όλα θα είναι καλύτερα», συνεχίζει.

Για το bullying που υπέστη η κόρη της μίλησε και η μητέρα της Chloe. «Ήξερα πόσα είχε περάσει και δεν χρειαζόταν να υποφέρει κι άλλο. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν έχουν κανένα φίλτρο, λένε ό,τι σκέφτονται. Αυτό λέγαμε στην Chloe κι έτσι το διαχειριστήκαμε ως οικογένεια. Δεν ξέρουν πόσο καταστροφικά μπορούν να είναι τα λόγια τους…»

KASODIAF1 KASODIAF2 KASODIAF3

dsgh