Μία τρανσέξουαλ γυναίκα που ζει στο Λονδίνο, σχεδιάζει να παγώσει το σπέρμα της για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να έχει το δικό της βιολογικό παιδί στο μέλλον, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun. Η 21χρονη Eleyna Salih αναφέρει ότι πάντα πίστευε πως έπρεπε να έχει γεννηθεί κορίτσι.

Τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί της είπαν ότι μπορεί να ξεκινήσει την ορμονοθεραπεία ώστε να αρχίσει το «ταξίδι» της στο να γίνει γυναίκα, το φύλο δηλαδή με το οποίο πιστεύει ότι έπρεπε να έχει γεννηθεί. Ωστόσο πριν την πλήρη μετάβαση, η Eleyna σκοπεύει να παγώσει το σπέρμα της ώστε να μπορέσει να αποκτήσει στο μέλλον βιολογικά παιδιά.

Η ίδια είπε: «Μεγαλώνοντας δεν μου άρεσαν τα παιδιά της ηλικίας μου και έτσι δεν ήθελα να κάνω δικά μου παιδιά για πολύ καιρό, αλλά τώρα που έχω μικρότερα αδέρφια και ξαδέρφια, το μητρικό ένστικτο μου έχει ξυπνήσει και αυτό που θέλω είναι να γίνω μαμά. Το να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται σε ένα μεγάλο άνθρωπο είναι ένα όμορφο πράγμα για να το παρακολουθεί κανείς. Θέλω απλά να παγώσω το σπέρμα μου, ώστε να μπορώ να αρχίσω να ζω τη ζωή μου, να εργαστώ σκληρά και να εξοικονομήσω χρήματα για να εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού μου. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι είμαι αρκετά ασφαλής για να του δώσω μια καλή ζωή», είπε και πρόσθεσε ότι είναι τόσο αποφασισμένη να γίνει μητέρα, ώστε η ιδέα ενός μόνο γονέα δεν την προβληματίζει.

Η προτεραιότητα της, όπως λέει, είναι να γίνει μητέρα και όχι απαραίτητα να έχει κάποιον σύντροφο. Μάλιστα, εξομολογείται πως θα ήθελε να μεγαλώσει και μόνη της ένα παιδί εάν δεν έβρισκε τον κατάλληλο. Περιγράφοντας τα προηγούμενα χρόνια της ζωής της αναφέρει ότι ήδη από τα 13 άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της και της αρέσει το μακιγιάζ. Όλα αυτά τα χρόνια είχε την υποστήριξη της οικογένειας της όπως και τώρα που θέλει να καταψύξει το σπέρμα της για να αποκτήσει ένα παιδί στο μέλλον, το οποίο θα μεγαλώσει σωστά. Για να το κάνει χρειάζεται 360 λίρες για την κατάψυξη του σπέρματος και ζητάει τη βοήθεια του κόσμου ώστε να μαζέψει τα χρήματα, γι’ αυτό το λόγο δημοσιοποιεί και την ιστορία της. trsnc01 trsnc02 trsnc03 trsnc04 trsnc05