Η 17χρονη Emma Cosgrove από το Ηνωμένο Βασίλειο διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 12 ετών και έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια διάφορες θεραπείες.

Όμως πλέον, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, η κατάστασή της έχει γίνει πολύ σοβαρή και οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Αρνούμενη να παραιτηθεί από τη ζωή, η 17χρονη Emma έχει γράψει μια λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει… Και η μεγαλύτερη τελευταία επιθυμία της είναι να παντρευτεί τον 18χρονο αρραβωνιαστικό της Dion Dunn, με τον οποίο γνωρίζονται από μικρά παιδιά.

emm2

Η νεαρή κοπέλα κάνει έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να εκπληρώσει την επιθυμία της αλλά δέχεται μεγάλη βοήθεια από τους φίλους της, την οικογένεια της, ακόμα και αγνώστους οι οποίοι της έχουν ήδη δωρίσει 7.000 λίρες για να την βοηθήσουν για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Μια από τις άλλες επιθυμίες της είναι επίσης να επισκεφθεί το Center Parcs και να κάνει εκεί μια βόλτα με το σκύλο της, όπως επίσης και ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Όπως αποκαλύπτει, η στήριξη ακόμη και από κόσμο που δεν τη γνωρίζει προσωπικά είναι πολύ μεγάλη.

emm4

Μιλώντας στο Manchester Evening News αποκάλυψε: «Θέλω να πω ευχαριστώ σε κάθε πρόσωπο που έχει δώρισει ένα ποσό στο ταμείο μέσω της σελίδας μου. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πόσο ευγνώμων είμαι και πόσο πολύ εκτιμώ κάθε δωρεά. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να έχω μερικές καταπληκτικές αναμνήσεις με όλη μου την οικογένεια και τους φίλους μου και ανυπομονώ για να μοιραστώ τις φωτογραφίες μου από αυτές με όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν κατά τα τελευταία έξι χρόνια».

emm3

Κατά τα τελευταία χρόνια, η 17χρονη έχει υποτροπιάσει έξι φορές και έχει κάνει 18 εγχειρήσεις για την αντιμετώπιση των όγκων στα πόδια, τους πνεύμονες και τα πλευρά της. Πριν τα Χριστούγεννα, η Emma ενημερώθηκε ότι ο καρκίνος έχει επιστρέψει. Ωστόσο η χημιοθεραπεία απέτυχε και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να διατηρούν την Emma όσο πιο καλά γίνεται. Ταυτόχρονα ένας οικογενειακός φίλος έφτιαξε μια σελίδα για το κορίτσι ώστε όποιος μπορεί και θέλει να κάνει μια δωρεά για να πραγματοποιήσει τις τελευταίες της επιθυμίες και την πιο σημαντική απ’ όλες για εκείνη, δηλαδή να παντρευτεί τον φίλο της. Και ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως…