Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν ανακάλυψαν ότι πάσχουν από καρκίνο έχοντας σε όλες τις περιπτώσεις συμπτώματα αλλά κάποιες φορές βοήθησε και η τύχη σε αυτό. Διαβάστε τις ιστορίες των ανθρώπων που έμαθαν ότι πάσχουν από την ασθένεια με πολύ παράξενους τρόπους και θεραπεύτηκαν.

1. Διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι όταν έχασε την ικανότητά του να λέει αστεία

asdjhahf2

Ο 34χρονος Andrew Llewellyn ήταν γνωστός ως η ψυχή της παρέας που δεν σταματούσε να λέει αστεία. Όλοι οι φίλοι του διασκέδαζαν με τις ιστορίες του και τα πειράγματά του. Όταν κάποια στιγμή δεν μπορούσε να θυμηθεί τα αγαπημένα του αστεία και να βρει τις σωστές λέξεις για να πειράξει κάποιον άρχισε να ανησυχεί και αποφάσισε να επισκεφτεί τους γιατρούς οι οποίοι ανακάλυψαν ότι ένας όγκος σε μέγεθος αυγού και μια κύστη πίεζε το τμήμα του εγκεφάλου που χρησιμοποιείται για την ομιλία. Ο Llewellyn υποβλήθηκε σε εγχείρηση τεσσάρων ωρών για να τα αφαιρέσει και επανήλθε.

2. Ο άνθρωπος που δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία και ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο

asdjhahf1

Ο Eugene Finney δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία και λέει πως αν δεν συνέβαινε αυτό θα ήταν νεκρός. Ο πατέρας δύο παιδιών υπέστη σοβαρές πληγές και μώλωπες όταν ένας καρχαρίας του επιτέθηκε ενώ κολυμπούσε στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας. Όταν πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί βρήκαν κάτι πιο σοβαρό, έναν καρκινικό όγκο, ο οποίος ευτυχώς, ήταν σε θέση να αφαιρεθεί χάρη στην έγκαιρη ανακάλυψη.

3. Η φωτογραφία που βοήθησε τη μαμά να ανακαλύψει ότι ο 2χρονος γιο της έχει καρκίνο

asdjhahf3

Ο Avery Fitzgerald είναι μόνο 2 ετών αλλά η μητέρα του παρατήρησε κάτι σε αυτόν που ένιωσε ότι την προειδοποιεί για κάποια ασθένεια. Η ίδια εξήγησε ότι κάθε φορά που τον έβλεπε σε συγκεκριμένο φωτισμό, παρατηρούσε κάτι παράξενο σε ένα από τα μάτια του. Μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας του, η μητέρα του συνειδητοποίησε το ένα από τα μάτια του ήταν εντελώς λευκό, αντί του τυπικού κόκκινου που φαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις φωτογραφιών με φλας. Αποδείχθηκε ότι ήταν ρετινοβλάστωμα. Το 75% του ματιού του Avery είχε καλυφθεί με όγκους και έπρεπε να αφαιρεθεί. Οι γιατροί είπαν ότι αν περίμενε πάρα πολύ καιρό, ο καρκίνος του θα μπορούσε να έχει εξαπλωθεί.

4. Ο σκύλος που έσωσε τη ζωή της ιδιοκτήτριας του μυρίζοντας τον καρκίνο

asdjhahf4

Η Maureen Burns από την Αγγλία έχει έναν σκύλο 10 ετών, τον Max που κυριολεκτικά της έσωσε τη ζωή. Η 64χρονη συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον σκύλο της όταν εκείνος άρχισε να έχει παράξενη συμπεριφορά. Μύριζε συνεχώς το δεξί στήθος της και κινούταν περίεργα. Λόγω της παράξενης συμπεριφοράς του Max η ίδια αποφάσισε να πάει να ελέγξει το στήθος της και παρά το ότι η μαστογραφία δεν έδειξε κάτι ζήτησε από τους γιατρούς να κάνει βιοψία. Τελικά ο σκύλος «επιβεβαιώθηκε» καθώς είχε κακοήθη όγκο ο οποίος και αφαιρέθηκε.

5. Ο άνθρωπος που βοήθησε τον φίλο του να ανακαλύψει τον καρκίνο κατά λάθος

asdjhahf5

Όταν ο χρήστης του Reddit CappnPoopdeck δημοσίευσε για πλάκα ότι ένας φίλος του έκανε τεστ εγκυμοσύνης για να γελάσουν και βγήκε θετικό οι αντιδράσεις δεν ήταν αυτές που περίμενε. Διάφοροι χρήστες του είπαν ότι αν όντως συνέβη αυτό θα πρέπει να πάει σε κάποιον γιατρό γιατί αυτό ίσως αποτελεί ένδειξη για καρκίνο. Πράγματι έτσι και έγινε και αργότερα ο ίδιος ενημέρωσε ότι βρήκαν στον φίλο του έναν όγκο στο δεξί όρχι ευτυχώς εγκαίρως.