Θύμα βιασμού έπεσε ένα 12χρονο κορίτσι στο δρόμο στο Edmonton στο Βόρειο Λονδίνο, από έναν άνδρα που της είπε πως είναι αστυνομικός και πως έπρεπε να της κάνει σωματική έρευνα.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 32χρονο ως ύποπτο για την επίθεση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με την 12χρονη, τη πλησίασε ένας άνδρας με ποδήλατο και της είπε πως ήταν αστυνομικός και πως έπρεπε να της κάνει σωματική έρευνα επειδή η εικόνα της ταίριαζε με την περιγραφή μιας κοπέλας που είχε μόλις κλέψει ένα κατάστημα.

Μετά έβγαλε μαχαίρι και τη βίασε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μητροπολιτική Αστυνομία διερευνά σειρά περιστατικών κατά τα οποία κορίτσια προσεγγίστηκαν από άνδρα που έκανε πως είναι αστυνομικός.

Η αστυνομία συνδέει το περιστατικό με επίθεση που είχε σημειωθεί μία ώρα νωρίτερα σε κοντινή απόσταση με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Η εξέλιξη ήταν όμως διαφορετική καθώς το κορίτσι αρνήθηκε την έρευνα, ο άνδρας την έπιασε από τους καρπούς αλλά εκείνη κατάφερε να γλιτώσει τρέχοντας μακριά.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως την περασμένη εβδομάδα άνδρας που έκανε τον αστυνομικό προσέγγισε πέντε μαθήτριες μέσα σε ένα 24ωρο, στο Hornsey.