Τι σας έρχεται πρώτο στο νου όταν σκέφτεστε τον Ντόναλντ Τραμπ; Το εκκεντρικό μαλλί του, η πρώην σύζυγός του Ιβάνα Τραμπ ή οι ατάκες του –ειδικά τώρα που είναι ο επικρατέστερος διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Εμείς πάντως σας παρουσιάζουμε μερικές αξιομνημόνευτες ατάκες του:

«Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν θα έπρεπε να δεχθεί πίσω την Κρίστεν Στιούαρτ. Τον απάτησε σαν σκυλί και θα το ξανακάνει- απλά περιμένετε. Εκείνος μπορεί να βρει και καλύτερη»

«Μια αξιόπιστη πηγή με πήρε τηλέφωνο στο γραφείο μου και μου είπε ότι το πιστοποιητικό γέννησης του Μπαράκ Ομπάμα είναι πλαστό»

«Η Αριάννα Χάφινγκτον δεν είναι ελκυστική, τόσο μέσα όσο και έξω της. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ο πρώην σύζυγος της την εγκατέλειψε για έναν άνδρα- πήρε μια καλή απόφαση»

«Ξέρετε, δεν έχει σημασία τι γράφουν τα μίντια, αρκεί να έχεις έναν νεανικό και όμορφο πισινό»

«Θα χτίσω ένα μεγάλο τοίχο, και κανείς δεν φτιάχνει καλύτερους τοίχους από μένα, πιστέψτε με και θα τους κάνω και οικονομικά. Θα χτίσω ένα μεγάλο, μεγάλο τοίχο στα νότια συνορά μας και θα αναγκάσω το Μεξικό να πληρώσει γι’ αυτό τον τοίχο. Θυμηθείτε το αυτό»

«Όταν το Μεξικό στέλνει τους ανθρώπους του, δεν στέλνει τους καλύτερους. Στέλνουν ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα και φέρνουν τα προβλήματά τους σε εμάς. Φέρνουν ναρκωτικά. Φέρνουν εγκλήματα. Είναι βιαστές… Και μερικοί, υποθέτω, είναι καλοί άνθρωποι»

«Ο εκπληκτικός Αφροαμερικανός Πρόεδρος μας, δεν είχε ακριβώς θετικό αντίκτυπο στους μαύρους κακοποιούς που καταστρέφουν τόσο ευτυχισμένα και απροκάλυπτα την Βαλτιμόρη».

«Αν ήμουν υπεύθυνος του ”The View”, θα απέλυα την Rosie O’Donnell. Εννοώ, θα κοιτούσα το χοντρό, άσχημο πρόσωπό της και θα της έλεγα ”Rosie, απολύεσαι”»

«Όλες οι γυναίκες από το ”The Apprentice” με φλέρταραν- συνειδητά ή ασυνείδητα. Αυτό είναι αναμενόμενο»

«Ένα από τα βασικά προβλήματα σήμερα, είναι ότι η πολιτική είναι μια ντροπή. Οι καλοί άνθρωποι δεν εμπλέκονται στις κυβερνήσεις»

«Η ομορφιά σε εμένα είναι ότι είναι πολύ πλούσιος»

«Κάνει κρύο και χιονίζει στην Νέα Υόρκη- χρειαζόμαστε την υπερθέρμανση του πλανήτη»

«Αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου, ίσως και να έβγαινα μαζί της ραντεβού»

«Τα δάχτυλά μου  είναι μακριά και όμορφα, όπως είναι και άλλα μέρη του σώματός μου»

«Δεν έχω δει ούτε έναν αδύνατο να πίνει diet Coke»

«Πιστεύω ότι η μόνη διαφορά μεταξύ εμού και των άλλων υποψηφίων, είναι πως εγώ είμαι πιο έντιμος και η γυναίκα μου είναι πιο όμορφη»

«Είσαι αηδιαστική»- το είπε σε μια γυναίκα δικηγόρο η οποία κατά τη διάρκεια δίκης, ζήτησε ολιγόλεπτο διάλειμμα προκειμένου να θηλάσει το μωρό της

«Το θέμα είναι ότι, δεν μπορεί να είσαι ποτέ τόσο πολύ άπληστος»

«Λυπάμαι, δεν υπάρχει ούτε ένας αστέρας στη σκηνή σήμερα»- σχόλιο για το ντιμπέιτ

«Ο λογαριασμός μου στο Twitter είναι τόσο ισχυρός που μπορώ να κάνω τους εχθρούς μου να πουν την αλήθεια»

«Το IQ μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα- και το ξέρετε! Σας παρακαλώ μην αισθάνεστε χαζοί ή ανασφαλείς: δεν φταίτε εσείς»

«Έχω τόσους πολλούς και εκπληκτικούς φίλους που τυγχάνει να είναι γκέι, αλλά εγώ είμαι λάτρης των παραδόσεων»

«Οι άλλοι υποψήφιοι μπήκαν μέσα, δεν ήξεραν πως ο κλιματισμός δεν δούλευε. Ίδρωσαν σαν σκυλιά… Πως θα νικήσουν τον ISIS; Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί»