Με βέλο να καλύπτει το πρόσωπό της, η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion δίνει τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον σύζυγό της René Angelil που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από 20ετή μάχη με τον καρκίνο.

Η σορός του 73χρονου Angelil μεταφέρθηκε από χθες στη Notre-Dame Basilica στο Μόντρεαλ όπου σήμερα θα γίνει η κηδεία του.

Παρά την οδύνη της η Dion δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι είχαν την οικογένειά της στη σκέψη τους σε αυτές τις δύσκολες για εκείνους ώρες και βρέθηκαν στην εκκλησία του Μόντρεαλ για να τιμήσουν τον νεκρό.

«Η υποστήριξη που έχουμε λάβει είναι ευλογία», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Στην εκκλησία βρέθηκε η 88χρονη μητέρα της Celine Dion, Thérèse, ο αδελφός του Angelil, René, άλλα μέλη της οικογένειας καθώς και ο μεγαλύτερος γιος της τραγουδίστριας René-Charles, 14 ετών, που έχει το όνομα του πατέρα του.

Η σορός του Angelil παρέμεινε στην εκκλησία από τις 2 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ και η Dion βρισκόταν εκεί για να ευχαριστήσει τον κόσμο που αποχαιρετούσε τον σύζυγό της αλλά και να μιλήσει με αγνώστους που είχαν σπεύσει να τη συλλυπηθούν.

Πηγή που μίλησε στο περιοδικό People ανέφερε για τη διάσημη τραγουδίστρια πως η «η καρδιά της έχει γίνει κομμάτια», όπως είναι προφανές και λογικό σε μια τέτοια απώλεια. «Δεν υπάρχουν λόγια, η οδύνη της είναι βαθιά αλλά προσπαθεί να φανεί γενναία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τον τελευταίο χρόνο η Dion σπάνια έφευγε από το πλευρό του συζύγου της, ο οποίος τρεφόταν με σωληνάκι. «Είχε καλές και κακές μέρες. Κάποιες σηκωνόταν και περπατούσε στο δωμάτιο κι έπαιζε με τα παιδιά. Άλλες μέρες ήταν πολύ κουρασμένος».

Η κηδεία του Angélil θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Το πένθος της Dion είναι διπλό καθώς λίγα 24ωρα μετά τον σύζυγό της, έφυγε από τη ζωή και ο αδελφός της.

celinedion2 celinedion3 celinedion4 celinedion5 celinedion6 celinedion7 celinedion8 celinedion9 celinedion10 celinedion11