Εντάξει οι γόβες είναι ένα αρκετά σέξι γυναικείο αξεσουάρ που είναι ικανές να ξεμυαλίσουν έναν άντρα, αλλά σίγουρα όχι να κινδυνέψουν να χάσουν και το φως τους! Κι όμως, μια νεαρή, μετέτρεψε μια γόβα σε κυριολεκτικό στιλέτο και «μαχαίρωσε» με αυτό έναν συνομήλικό της στο μάτι!

Η 22χρονη Shadiya Omar, η κάτοχος των γυναικείων παπουτσιών μάρκας Christian Louboutin, επιτέθηκε και προκάλεσε σοβαρά τραύματα στον επίσης 22χρονο Justin Lloyd. Η επίθεση έλαβε χώρα σε δρόμο της περιοχής Whalley Range στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, τον Οκτώβριο του 2014, όταν και οι δυο περίμεναν για ταξί που θα τους μετέφερε στα σπίτια τους μετά από βραδινή τους έξοδο.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στη δίκη όπου διεξήχθη χθες, πλησίασε έναν από τους φίλους της 22χρονης που τη συνόδευε, έξω από το ξενοδοχείο Mercure, και έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε η κοπέλα έβγαλε το παπούτσι της και με την άκρη του τακουνιού χτύπησε το θύμα στο μάτι!

Μετά τον βαρύτατο τραυματισμό, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία που ειδοποιήθηκε για το συμβάν, συνέλαβε τη νεαρή. Όπως έγινε γνωστό, ο Lloyd νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 30 ημέρες, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει η όρασή του. Όπως κατέθεσε πάντως, η εμπειρία αυτή ήταν ιδιαίτερα τραυματική σωματικά και ψυχολογικά καθώς αναγκάστηκε και παραιτήθηκε από την εργασία του εξαιτίας της κατάστασής του. Το δικαστήριο αφού άκουσε και τις δυο πλευρές, καταδίκασε την 22χρονη σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με διετή αναστολή, σε κοινοτική εργασία χωρίς μισθό ενώ οφείλει να καταβάλει και χρηματικό ποσό στο θύμα.

ksydtashj2 ksydtashj3 ksydtashj4 ksydtashj5