Ο Prestyn Barnette ζήτησε φέτος ένα διαφορετικό δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Ο 4χρονος από τη Νότια Καρολίνα ζήτησε ένα θαύμα, από αυτά που τα παιδιά πιστεύουν- και οι μεγάλοι ελπίζουν- πως συμβαίνουν τα Χριστούγεννα.

Στη φωτογραφία που αγγίζει χιλιάδες καρδιές, ο μικρός Prestyn ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη στο εμπορικό κέντρο της περιοχής του να προσευχηθεί μαζί του για ένα μωρό που δίνει μάχη για τη ζωή του. Και αυτό έκαναν.

soayxcar2

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Prestyn δεν έχει ποτέ συναντήσει το μωρό για το οποίο προσεύχεται.

Σύμφωνα με τη θεία του, Lauren Sharpe, ο Prestyn συγκινήθηκε από την ιστορία του δύο μηνών Knox Stine ο οποίος αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.

soayxcar3

Ο 4χρονος έμαθε μέσω Facebook για τον Knox, τον οποίο ο πατέρας του είχε βρει χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι τους στις 30 Νοεμβρίου.

«Πήγαμε στο εμπορικό κέντρο, ο Άγιος Βασίλης τον ρώτησε τι ήθελε για τα Χριστούγεννα», περιέγραψε η Sharpe στο ABC News. «Εκείνος ζήτησε ένα τραινάκι και να προσευχηθούν να γίνει ένα θαύμα για τον μικρό Knox».

soayxcar4

Ιδιαίτερα συγκινημένη δήλωσε και η μητέρα του Knox, Mindi Stine. «Ήταν τόσο όμορφο», είπε, «τόσο γλυκό. Μίλησε απευθείας στην καρδιά μου. Παρότι βιώνω ανείπωτο πόνο, μου έφερε χαρά».

soayxcar5

Αφότου ο άτυχος Knox βρέθηκε μελανιασμένος και αναίσθητος από τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους στην Αριζόνα τον περασμένο μήνα, μεταφέρθηκε στο Λας Βέγκας για θεραπεία.

Ο Knox ανακηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός, ωστόσο δεύτερη εξέταση έδειξε πως είχε ροή αίματος στον εγκέφαλό του. Πλέον ο μικρός περιμένει για να υποβληθεί σε τραχειοστομία, ώστε να βοηθηθεί να αναπνεύσει.

Η οικογένειά του εξακολουθεί να ελπίζει και έχει ανοίξει λογαριασμό GoFundMe για να μπορέσει να καλύψει τα τρέχοντα ιατρικά έξοδα.

soayxcar6