Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών James Deen καθώς δέχεται τη μια κατηγορία για βιασμό μετά την άλλη. Όλα ξεκίνησαν όταν η συνάδελφός του, Stoya, με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό για τουλάχιστον ένα χρόνο, έγραψε στο Twitter ότι ο 29χρονος πρώην σύντροφός της την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

«Ο James Deen με κρατούσε κάτω και με γ@@@ε ενώ έλεγα όχι και σταμάτα…», έγραψε η 29χρονη στις 28 Νοεμβρίου, ανοίγοντας έτσι το κουτί της Πανδώρας. Την ίδια μέρα, σχολίασε ξανά «Αυτό το πράγμα του να μπαίνεις για μια στιγμή στο ίντερνετ και να βλέπεις τον κόσμο να ειδωλοποιεί τον άντρα που σε βίασε, δεν είναι καθόλου φεμινιστικό. Είναι αισχρό».

Την επόμενη ημέρα, ο Deen υπερασπίστηκε τον εαυτό του, γράφοντας και εκείνος με τη σειρά στο Twitter, κάνοντας λόγο για ανήκουστες και δυσφημιστικές κατηγορίες, διαβεβαιώνοντας τους «φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές» ότι «σέβομαι τις γυναίκες…». Ωστόσο, στις ημέρες που ακολούθησαν δυο ακόμα γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Deen, κατηγορώντας τον για χρήση έντονης βίας. Οι πορνοστάρ Amber Rayne και Kora Peters, οι οποίες έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν μαζί του, ισχυρίστηκαν ότι έπεσαν θύματα άγριου βιασμού μπροστά από τηλεοπτικό συνεργείο. Η Rayne ανέφερε ότι ο Deen την αποκάλεσε «σκύλα», ακολούθως τη γρονθοκόπησε και άρχισε τη διείσδυση με τόσο βίαιο τρόπο που άρχισε να αιμορραγεί.

Παρόμοιες ήταν και οι περιγραφές της Peters. Πάντως, μέχρι στιγμής πέντε γυναίκες, ανάμεσά τους και άλλες δυο πορνοστάρ, οι Ashley Fires και Tori Lux, έχουν κατηγορήσει τον 29χρονο για βιασμό. Μετά τις αιτιάσεις εναντίον του, ο Deen παραιτήθηκε από τη προεδρία του Adult Performer Advocacy Committee ενώ δυο εταιρείες παραγωγής σταμάτησαν τη συνεργασία μαζί του.

jd12 jd11

jmdn00
Ο James Deen και η πρώην αγαπημένη του, Stoya
jmdn05
Η Amber Rayne
jmdn06
Η Kora Peters
jmdn07
Η Tori Lux

pr jmdn01 jmdn02 jmdn03 jmdn04