Ο εικονιζόμενος Johnathon Holmes ακολούθησε μια νεαρή γυναίκα που περπατούσε σε δρόμο του Σέφιλντ και τη στιγμή που έκρινε κατάλληλη της επιτέθηκε και την τράβηξε μέσα σε θάμνους με σκοπό να τη βιάσει.

Την ώρα που την ακινητοποιούσε από κάτω του και έσπρωχνε τη γλώσσα του μέσα στο στόμα της, της είπε: «Θα το απολαύσεις αυτό».

Αλλά η γυναίκα, που είχε καταλάβει πως ο 35χρονος την ακολουθούσε, πάλεψε με την όλη τη δύναμή της για να γλιτώσει.

Τον χτύπησε πολλές φορές στην κοιλιά, δάγκωσε τη γλώσσα που εκείνος έβαζε με τη βία μέσα στο στόμα της και χρησιμοποίησε τα κλειδιά της ως όπλο για να τον «μαχαιρώσει» στο λαιμό!

Τραυματισμένος ο Holmes την άφησε κι έφυγε, ενώ τραυματίστηκε ακόμα περισσότερο διασχίζοντας, μέσα στο σκοτάδι, σιδηροδρομικές γραμμές.

Η αστυνομία τον εντόπισε μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

33t1tw09

Όταν συνελήφθη, ο 35χρονος υποστήριξε πως δεν θυμόταν τι είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα επειδή ήταν μεθυσμένος.

Ωστόσο η φωτογραφία που έβγαλε στο τμήμα αποτύπωσε το πόσο ξύλο είχε φάει από το παρά λίγο θύμα του.

Αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας να κρύβεται σε γωνίες και να παραμονεύει μόνες γυναίκες.

Ο Holmes παραδέχτηκε την επίθεση σε βάρος της κοπέλας που τον ξυλοφόρτωσε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών.

«Πίστευα χωρίς αμφιβολία πως θα με βίαζε. Η ζωή μου θα είχε τελειώσει, θα μπορούσε και να με σκότωνε την ίδια στιγμή. Ήμουν τρομοκρατημένη αλλά και τόσο θυμωμένη», δήλωσε η νεαρή γυναίκα στο δικαστήριο.

Η συνήγορος του Holmes υποστήριξε πως η επίθεση ήταν εντελώς έξω από τον χαρακτήρα του και πως δεν μπορεί και ο ίδιος να εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε.

«Αυτό που μου συνέβη ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου. Όλο το σκηνικό επαναλαμβανόταν στο κεφάλι μου για μέρες. Τώρα το να πάω οπουδήποτε ενώ έχει πέσει σκοτάδι με αγχώνει πολύ. Συχνά σκέφτομαι πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Παρότι ξέρω πως είναι στη φυλακή μερικές φορές με πιάνει ο φόβος πως θα με κυνηγήσει ξανά».

0ywo6zqn