Ο 26χρονος Alex Rees από τη Βρετανία είχε εκφράσει από νωρίς τη δυσαρέσκεια στην κοπέλα του να πάνε στο γάμο που ήταν εκείνη καλεσμένη, αλλά η γυναίκα δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό που ακολούθησε.

Ο νεαρός, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών ήταν ιδιαίτερα νευρικός πριν από την τελετή. Ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο στο οποίο διέμεναν, είπε στην κοπέλα του ότι δεν γνώριζε κανέναν και δεν ήθελε να πάει, όπως είπε ο ίδιος στο δικαστή.

Οι καλεσμένοι έμεναν σε ένα ξενοδοχείο και την ημέρα του γάμου ο Alex κατέβηκε για πρωινό με τους υπόλοιπους. Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα νευρικός και φαινόταν σαν να ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Το βράδυ του γάμου, όμως, ήρθε το αποκορύφωμα. Ο Alex έσπρωξε τη φίλη του -που ήταν παράνυφος- στο δρόμο και στη συνέχεια την έσυρε σε ένα κοντινό δάσος της περιοχής, πριν προκαλέσει διάφορες φθορές στο ξενοδοχείο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς έσπασε 5 αυτοκίνητα, άλειψε με περιττώματα τους τοίχους και έσπασε λάμπες και γλάστρες κατά τη διάρκεια της τελετής!

Όπως ήταν φυσικό, ο ιδιαίτερα οξύθυμος καλεσμένος ζήτησε «συγγνώμη»… κατόπιν εορτής και όντας στη φυλακή, για τα κατορθώματά του από το ζευγάρι κι όλους τους καλεσμένους. Ο δικαστής αποφάσισε να του επιβάλει 16 μήνες φυλάκισης, καθώς όπως ενημερώθηκε δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος νεαρός προκαλεί παρόμοιες ζημιές.

«Αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ είναι ότι, έχοντας τσακωθεί με την φίλη σου και έχοντας ορισμένες προσωπικές διαφορές σχετικά με το γάμο, αντί να ηρεμήσεις και να τα βάλεις με τον εαυτό σου, ήπιες πάρα πολύ, της επιτέθηκες και προκάλεσες σημαντικές φθορές ξένης περιουσίας σε αυτοκίνητα και σε χώρους του γάμου. Οι συνέπειες όλων αυτών δεν ήταν μόνο η ζημιά, γιατί η ζημιά μπορεί να επισκευαστεί. Το ξενοδοχείο μπορεί να επισκευαστεί και να καθαριστεί. Αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος ώστε η νύφη και ο πατέρας της νύφης να διορθώσουν αυτή την ημέρα του γάμου. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό προσωπικό ζήτημα και υπό τις συνθήκες αυτές, η σοβαρότητα των αδικημάτων κλιμακώνεται», ανέφερε ο δικαστής και επέβαλε την ποινή.

Ομολογουμένως η δικαιολογία του καλεσμένου ότι δεν ήθελε να πάει στον γάμο γιατί δεν γνώριζε κανέναν και γι’ αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο δεν ήταν πειστική και δεν ελάφρυνε την ποινή που του επιβλήθηκε.

inn1