Δεκαπεντάλεπτο βίντεο με το πέρασμά του από την «εμπόλεμη ζώνη» του Καλαί, στη Γαλλία, ανέβασε στο διαδίκτυο Ούγγρος οδηγός νταλίκας, καταγράφοντας τις απόπειρες των μεταναστών και προσφύγων να σκαρφαλώσουν σε κάποιο από τα φορτηγά με την ελπίδα να καταφέρουν να περάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο βίντεο φαίνεται η κίνησή του να στρέψει το φορτηγό του προς τους μετανάστες, δύο φορές μάλιστα, πριν το επαναφέρει στο δρόμο και χωρίς να χτυπήσει κανέναν.

Εκείνοι πετούν μπουκάλια και προσπαθούν να «κλείσουν» τους καθρέφτες της νταλίκας ώστε να μην τους βλέπει ο οδηγός ενώ προσπαθούν να ανέβουν στο όχημα.

Συνειδητοποιώντας πως ένας από τους μετανάστες ανέβηκε στο κενό ανάμεσα στο μπροστινό μέρος και το τρέιλερ, ο οδηγός τον βρίζει και απειλεί, αν του προκαλέσει πρόβλημα, να τον σκοτώσει.

«Ελάτε εδώ με τις γ… τις μάνες σας, θα οδηγήσω από μέσα σας», τους βρίζει ασταμάτητα, «ελάτε εδώ, γαμ…., ελάτε λοιπόν. Άντε γ…, εσείς και οι μάνες σας».

Όπως λέει ο ίδιος, ανέβασε το βίντεο αυτό για να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στο Καλαί.

«Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι τα πράγματα τη νύχτα… μέσα στο σκοτάδι; Βλέπετε πως είναι τα πράγματα την ημέρα;», λέει απευθυνόμενος στους θεατές του βίντεο.

Περνώντας δίπλα από ένα αστυνομικό όχημα λέει πως είναι μόνο 5 αστυνομικοί για 18.000 μετανάστες. «Πρέπει να φτιάξετε ένα τείχος από αστυνομικούς και στις δύο πλευρές του αυτοκινητόδρομου, λόγω αυτών των αποβρασμάτων», τους λέει από το παράθυρο.