Όταν ξεκίνησαν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Instagram δεν περίμεναν την απήχηση που θα είχαν και ότι θα αποκτούσαν φανατικούς θαυμαστές που θα τους «ακολουθούσαν» διαδικτυακά σε κάθε τους ταξίδι!

Η Charlotte Durgeat και ο Jesson Vedel από την Ταϊτή είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο και σύμφωνα με την Daily Mail πολλοί τους χαρακτηρίζουν ως το πιο «καυτό» ζευγάρι ταξιδιωτών που γυρνά τον κόσμο και αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές. Ρομαντικές στιγμές, βουτιές, εξωτικά μέρη και ατελείωτες ώρες σε γαλανές θάλασσες είναι μερικές από τις φωτογραφίες που ανεβάζει το ζευγάρι στο Instagram και τα likes πέφτουν «βροχή».

Τον πρώτο χρόνο της σχέσης του, το ζευγάρι έκανε ένα τουρ σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως στην Καλιφόρνια, το Μπαλί, την Αυστραλία, τη Γαλλία, την Ελλάδα και την Ισπανία. Από το κάθε μέρος ανέβαζαν εικόνες με υπέροχα τοπία, αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Σιγά-σιγά άρχισαν να τους «ακολουθούν» στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο διάφοροι άνθρωποι από όλο τον κόσμο χωρίς να τους ξέρουν. Η Charlotte είναι φοιτήτρια οικονομικών και μοντέλο και ο σύντροφός της, Jesson, ιδιοκτήτης σχολής θαλάσσιου σκι στη Γαλλική Πολυνησία. Το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Γαλλία και -όπως λένε- ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο όχι για να αποκτήσουν θαυμαστές, αλλά για να ενθαρρύνουν τον κόσμο να κάνει ταξίδια.

Επιπλέον δεν χρηματοδοτούνται από κάποιον για να κάνουν τα ταξίδια και πολύ συχνά μένουν σε φίλους τους σε διάφορες χώρες που επισκέπτονται. Ο Jesson ταξιδεύει εδώ και 10 χρόνια και όπως δηλώνει εφόσον πλέον υπάρχουν τα κοινωνικά δίκτυα του αρέσει να μοιράζεται όμορφα μέρη με τους φίλους του, κανονικούς και διαδικτυακούς, και να τους βοηθά να γνωρίσουν καινούρια μέρη που μπορούν να επισκεφτούν στο μέλλον. «Είναι διασκεδαστικό να μοιραζόμαστε τις όμορφες στιγμές από τα ταξίδια. Ελπίζουμε να αρέσει και στους άλλους», λέει. Το ζευγάρι τραβάει τις φωτογραφίες με το κινητό του ή με μια Go pro κάμερα που πήρε πρόσφατα.

Εφόσον έχουν προβάλλει πολλές χώρες του κόσμου, σκοπός τους είναι τώρα να δείξουν τις ομορφιές και της δικής τους χώρας και να προσελκύσουν τουρίστες από όλο τον κόσμο για να γνωρίσει τις ομορφιές της πατρίδας τους. Το σίγουρο είναι ότι έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τα βλέμματα και να «ταξιδεύουν» όσους τους ακολουθούν.

trvl01 trvl02 trvl03 trvl04 trvl06 trvl07 trvl08 trvl09 trvl10 trvl11 trvl12 trvl13 trvl14 trvl15