Σοκ προκάλεσε στα social media η Ρωσίδα bodybuilder Aleksandra Rudenko, που ύστερα από ένα χρόνο προπονήσεων δείχνει με μία λέξη… αγνώριστη.

Η 24χρονη ανέβασε φωτογραφίες της πριν το World Fitness Championship στη Βουδαπέστη. Στις φωτογραφίες φαίνεται το μυώδες κορμί της αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εστίασαν περισσότερο στα γκρίζα μαλλιά της παρά στο καλογυμνασμένο σώμα της. Πολλοί μάλιστα σχολίαζαν πως «γέρασε» δραματικά μέσα σε μόλις ένα χρόνο και πως «κατέστρεψε το σώμα της».

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν αξίζει να καταστρέψει το σώμα της για τη «δόξα και τη διασημότητα».

Η Rudenko, από το Νοβοσιμπίρσκ, απάντησε στους περισσότερους. Εξήγησε πως η φωτογράφιση έγινε κατά την προετοιμασία της να ανέβει στο stage και πως τα μαλλιά της είναι «ωραία όπως ήταν πριν».

Σχετικά με το σώμα της, η Rudenko τόνισε πως της επέτρεψε να κερδίσει την 8η θέση στο World Fitness Championship, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 500 διαγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο.

«Όλοι είμαστε καλοί όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Αλλά η πραγματική αξιολόγηση γίνεται όταν στέκεσαι στη σειρά με τους καλύτερους. Είδα τα λάθη μου στις πόζες, το στιλ και την κατανάλωση υδατανθράκων», έγραψε στο Facebook.

Σε άλλη ανάρτησή της εξηγούσε επίσης πως το μισό χρόνο ήταν πολύ στρεσαρισμένη επειδή είχε κάποιο πρόβλημα γαστρεντερικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει βάρος όπως ήθελε.

Κάποιοι από τους χρήστες πάντως είχαν μόνο κομπλιμέντα για την 24χρονη. «Είσαι σε σούπερ φόρμα, μην ασχολείσαι με αυτούς που σε μισούν», έγραψε.

orepaosm5 orepaosm4 orepaosm3 orepaosm2 orepaosm1