Η Jenna Folland και η Kellie Campbell από τη Βρετανία γνωρίζονται από το νηπιαγωγείο και είναι κολλητές φίλες από την ηλικία των 6 ετών.

Όπως όλα τα κοριτσάκια, έτσι κι αυτές έπαιζαν με μωρά-κούκλες και μάλιστα σε μια φωτογραφία η μία κρατάει ένα αγοράκι και η άλλη ένα κοριτσάκι. Πού είναι η σύμπτωση; Ότι τα κορίτσια μεγάλωσαν, παντρεύτηκαν και γέννησαν την ίδια μέρα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι όπως ακριβώς ήταν στην φωτογραφία που είχαν βγάλει πριν πολλά χρόνια! Μάλιστα από τότε έλεγαν ότι θέλουν να κάνουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι!hfskdgfsdfdsgf1

Οι δύο φίλες δεν πίστευαν ποτέ ότι εκτός από το ότι θα έμεναν φίλες μέχρι να ενηλικιωθούν, θα γεννούσαν στο ίδιο νοσοκομείο και μάλιστα την ίδια μέρα. Τώρα εξακολουθούν να περνούν όλη τη μέρα μαζί, όπως όταν ήταν μικρές, και όπως λένε μάλλον έτσι θα μεγαλώσουν και τα παιδιά τους. Όπως δηλώνουν οι ίδιες, τα 9 μηνών μωρά τους ήδη αγαπιούνται όπως οι μαμάδες τους. Μιλώντας στη βρετανική Sun, η Kellie λέει πως πάντα ήταν αχώριστες και μεγάλωσαν σαν αδερφές και το να γεννήσουν την ίδια μέρα τις έχει δέσει ακόμη περισσότερο, καθώς πιστεύουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Όταν ανακάλυψαν την εγκυμοσύνη τους, δεν πίστευαν ότι θα την διένυαν παράλληλα, καθώς οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι λίγες. Πόσω μάλλον να γεννήσουν και την ίδια μέρα. Αυτό είναι απίθανο λένε. «Το να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί, όπως ακριβώς μεγαλώσαμε εμείς, είναι η καλύτερη σύμπτωση που θα μπορούσε να μας συμβεί. Ενθουσιαστήκαμε όταν το μάθαμε», λένε οι νεαρές φίλες. «Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συζητούσαμε τα ίδια πράγματα, πηγαίναμε μαζί για εξετάσεις. Είμαστε τόσο κοντά σαν αδερφές», προσθέτουν.

Τώρα πηγαίνουν σε όλες τις δραστηριότητες μαζί και βλέποντας την φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία συγκινούνται και σκέφτονται πόσο μεγάλο δώρο ήταν να τους συμβεί αυτό. Ακόμη και οι οικογένειές τους λένε ότι ήταν κάτι απροσδόκητο, μια όμορφη σύμπτωση που τους κάνει να θυμούνται πόσο δεμένα ήταν τα κορίτσια όταν ήταν μικρά. Όπως λένε, ελπίζουν αυτή η φιλία να συνεχιστεί και με τα παιδιά τους, ενώ ήδη το 9 μηνών αγοράκι φαίνεται να «βοηθάει» το κοριτσάκι με τον τρόπο του στα παιχνίδια. Οι κολλητές φίλες σχεδιάζουν τώρα τις πρώτες οικογενειακές διακοπές μαζί, ενώ λένε ότι πλέον αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο να ξανακάνουν παιδί ταυτόχρονα…  hfskdgfsdfdsgf2