Πολλοί διάσημοι έχουν εμπιστευτεί τον 38χρονος Νεοϋορκέζο tattoo artist Scott Campbell αφήνοντάς τον να «ζωγραφίσει» στο δέρμα τους.

Ο καλλιτέχνης έδωσε την ευκαιρία σε όποιον ενδιαφερόταν να κοσμήσει το σώμα του με ένα από τα σχέδια- σήμα κατατεθέν του και μάλιστα δωρεάν. Η «παγίδα» ήταν όμως πως οι πελάτες δεν θα αποφάσιζαν εκείνοι για το σχέδιο του τατουάζ, ούτε καν θα το έβλεπαν μέχρι να ολοκληρωθεί.

Κανονικά ο Campbell χρεώνει τουλάχιστον χίλια ευρώ για τα τατουάζ του. Μπορεί το ποσό να ακούγεται υπερβολικό αλλά δεν είναι για τους διάσημους πελάτες του, ανάμεσά τους οι Marc Jacobs, Orlando Bloom, Josh Hartnett, Robert Downey Jr., και Penélope Cruz.

Αυτή τη φορά ο καλλιτέχνης δεν χρέωνε τίποτα όσους ήθελαν να αποκτήσουν ένα τατουάζ από τα χέρια του. Έπρεπε ωστόσο να τον εμπιστευτούν πλήρως και να τον αφήσουν να τους κάνει το μυστηριώδες σχέδιό του μέσα από μια… τρύπα στον τοίχο.

Επί τέσσερις ημέρες την περασμένη εβδομάδα, όποιος ήθελε μπορούσε να επισκεφθεί τη Milk Gallery στο Μανχάταν και να φύγει με ένα τατουάζ του Campbell στο χέρι του.

Η καλλιτεχνική εγκατάσταση, στην οποία «στόλιζε» τα χέρια των θαρραλέων που τον εμπιστεύονταν ονομάστηκε «Whole Glory».

atttoart2 atttoart3 atttoart1 atttoart4