Μακελειό σημειώθηκε πριν από μερικά λεπτά σε εστιατόριο στο Παρίσι, όπου τουλάχιστον δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και επτά τραυματίστηκαν από πυρά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες αλλά και το ποια ήταν τα κίνητρα τους.

Ανησυχία, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός πως ταυτόχρονα υπάρχουν πληροφορίες για εκρήξεις σε διάφορα σημεία της Γαλλικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα σε σταθμούς του Μετρό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μάλιστα,  οι άνδρες της προσωπικής Ασφάλειας του Ολάντ απομάκρυναν δίχως καθυστέρηση τον Γάλλο πρόεδρο από το Stade de France όπου παρακολουθούσε την φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία καθώς σε κοντινή απόσταση ακούστηκαν τουλάχιστον δυο εκρήξεις.

Πριν από λίγο, μάλιστα, δημοσιογράφοι μετέδωσαν πως ένοπλοι εισέβαλαν και σε συναυλιακό χώρο (πρόκειται για το θέατρο Bataclan) της πόλης όπου επίσης πολλοί πολίτες έπεσαν νεκροί και οι υπόλοιποι κρατούνται όμηροι!

Συνολικά οι Αρχές της πόλης μιλούν, αυτή τη στιγμή, για περισσότερους από 60 νεκρούς ενώ μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες σημειώνουν πως έξω από το στάδιο εντοπίστηκαν δυο διαμελισμένα πτώματα τα οποία δεν αποκλείεται να ανήκουν σε βομβιστές αυτοκτονίας!

Ομάδες διάσωσης απεστάλησαν στα σημεία της επίθεσης ενώ υπάρχουν αναφορές πως έχουν κληθεί και κλιμάκια του στρατού.

Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αφού φυγαδεύτηκε από το στάδιο μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών «για να προβεί σε απολογισμό της κατάστασης», όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.