Έναν τρομακτικό όγκο ανέπτυξε στην περιοχή του λαιμού, ένας άντρας από την νότια Κίνα, γεγονός που του προκαλούσε, όπως είναι φυσικό, δυσκολία στην αναπνοή, στον ύπνο και στην υποδοχή τροφής.

Ο Hong Shu, όπως γράφουν τα τοπικά μέσα και αναπαράγουν τα αμερικανικά, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πάνω από 2 λίτρα ημερησίως, πριν οι γιατροί διαγνώσουν ότι πάσχει από την σπάνια ασθένεια Medelung -όγκοι λίπους  συσσωρεύονται σε διάφορα σημεία του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του αυχένα, των χεριών και των ποδιών.

Κατάσταση που του «χάρισε» το προσωνύμιο «ο άντρας με το λαιμό αλόγου».  Ο Hong, από το Guangzhou, της Κίνας, πρόσφατα υποβλήθηκε σε μια σειρά από επεμβάσεις προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε.

Ο 53χρονος, άρχισε να παρατηρεί αλλαγές στο σώμα του πριν από περίπου δέκα χρόνια: αρχικά άρχισε να πρήζεται πίσω από το σημείο πίσω από τα αυτιά και σταδιακά εξαπλώθηκε σε όλη την επιφάνεια του λαιμού του-οι όγκοι του έφταναν μέχρι τα 16 εκατοστά σε μήκος και τα 14 σε ύψος.

tz4iracz egjfzbxd