Ένας Σαουδάραβας κατηγορείται πως έδειρε την 7χρονη κόρη του μέχρι θανάτου με το σωλήνα του κλιματιστικού επειδή του είπε πως δεν τον αγαπούσε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας χτύπησε την κόρη του σε όλο της το σώμα μέσα στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας Ριάντ και στη συνέχεια την κλείδωσε στο δωμάτιό της.

Αργότερα τη βρήκε σε κρίσιμη κατάσταση και τη μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά το άτυχο κορίτσι εξέπνευσε στη διαδρομή.

Σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού, είχε πάει να μείνει με τον πατέρα της, παρά τη θέλησή της, στο πλαίσιο των κανόνων του διαζυγίου τους. «Δεν ήθελε να μείνει μαζί του, ήταν δυστυχισμένη», περιέγραψε η μητέρα της.

Όπως ανέφερε η ίδια, ο πρώην σύζυγός της επιτέθηκε στην κόρη τους την ημέρα πριν την ισλαμική γιορτή Eid.

«Χρησιμοποίησε ένα σωλήνα που άρπαξε από το κλιματιστικό και τη χτύπησε σε όλο το σώμα της», περιέγραψε στην κατάθεσή της.

«Πιστεύουν πως η χαριστική βολή ήταν ένα χτύπημα στο κεφάλι. Άρχισε να τη χτυπά επειδή του είπε πως δεν τον αγαπά. Ήταν εξοργισμένος και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο ενώ εκείνη έκλαιγε ασταμάτητα. Όταν την ξεκλείδωσε, αντιλήφθηκε πως το κορίτσι ήταν σε κακή κατάσταση και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκείνη όμως πέθανε στη διαδρομή…».

Ο πατέρας ήθελε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, να δώσει ένα μάθημα στην κόρη του.

Ο θάνατος του κοριτσιού διερευνάται.