Η άγρια επίθεση που δέχτηκε ένας άντρας στο λόμπι μιας πολυκατοικίας στην Ίμπιζα, καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Θύμα αγνώστου έπεσε ο 38χρονος μουσικός παραγωγός Kenny McSween, ο οποίος διηγήθηκε την περιπέτειά του στα μίντια της χώρα του.

Ο άντρας, χτυπήθηκε άγρια στο πρόσωπο σε μια επίθεση που είχε διάρκεια πάνω από 20 λεπτά: «ειλικρινά, πίστεψα ότι θα με σκότωνε. Αισθάνομαι ότι πάλεψα σε 12 γύρους με τον Μάικ Τάισον», είπε και συμπλήρωσε ότι ο δράστης ήταν ισπανόφωνος και πως οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο συμβάν, έβαλαν χειροπέδες σε εκείνον και άφησαν τον δράστη να φύγει.

Όπως ανέφερε, δεν έχει ιδέα για το λόγο που εκείνος ο άντρας του επιτέθηκε αλλά όπως του είπαν από την αστυνομία, ίσως να τον πέρασε για άλλον… «Το πρόσωπό μου έχει πρηστεί και έχει γίνει σαν μπαλόνι. Ο ήχος που έβγαζε καθώς με χτυπούσε, θα με στοιχειώνει – έκανε σαν άγριο ζώο», τόνισε. «Δεν έχω ιδέα γιατί το έκανε αυτό, η αστυνομία αργότερα μου είπε ότι ίσως να μην ήξερε ότι έμενα εκεί και πως ήμουν κάποιος διαρρήκτης», συμπλήρωσε.

Ο 38χρονος εργάζεται τα τελευταία δυο χρόνια στην Ίμπιζα ως DJ και μαζί με τον σύντροφό του, Sian Edwards αποτελούν το δίδυμο «ο Ken και η Barbie της Ίμπιζα». Η επίθεση έγινε στο συγκρότημα διαμερισμάτων Palmera, στο Σαν Αντόνιο, όπου ζει.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, οι αστυνομικοί άφησαν ελεύθερο τον δράστη αφού πρώτα πήραν κατάθεση.

aksfmn5 aksfmn2 aksfmn3 aksfmn4