Σίγουρα κακόγουστο και σκληρό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τέχνασμα που χρησιμοποίησε ένας πατέρας για να τρομάξει τη μητέρα του γιου του, αφού την έκανε να πιστέψει πως το παιδί τους ανατινάχτηκε μετά από ατύχημα με μοτοποδήλατο.

Ο κωμικός και αστέρας του YouTube, Roman Atwood ζήτησε τη βοήθεια του νεαρού αγοριού στο περίτεχνο κόλπο του για να τρομάξει την αγαπημένη του, Brittney Smith. Μόνο που υπέρ του δέοντος προσπάθειά του κατέληξε με εκείνη αλλόφρονα να κλαίει γοερά.

farsa1

Στο παρακάτω βίντεο που ονομάζεται η «Ανατίναξη  του παιδιού μου», και το οποίο έγινε viral (έχει προβληθεί πάνω από 2,5 εκατ. φορές στο YouTube μέσα σε μόλις 24 ώρες), παρουσιάζεται ο πατέρας με το γιο πάνω σε μια γουρούνα την ώρα που η μητέρα πλησιάζει.

Ο γιος μοιάζει ενθουσιασμένος και ο πατέρας του δίνει συμβουλές για να οδηγήσει το όχημα, αφού όπως ισχυρίζεται ο μικρός διασκεδάζει αφάνταστα. Όταν οι δυο τους ζητούν από τη μητέρα να τους φέρει κάτι για να της αποσπάσουν την προσοχή, ο γιος κρύβεται και στη θέση του μπαίνει μια κούκλα. Το μοτοποδήλατο φεύγει από τον ελεγχο του πατέρα και υπερπηδώντας μια τεχνική εξέδρα… ανατινάζεται!

farsa3

Η μητέρα τρέχει πανικόβλητη να σταματήσει το όχημα αλλά δεν τα καταφέρνει. Κοιτάζοντας της φλόγες η φρίκη έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπό της. Όταν δε αντιλαμβάνεται πως το παιδί δεν ήταν πάνω στο όχημα θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντιδρά πολύ ψύχραιμα για τον τρόμο που μπορεί να έχει πάρει…