Όταν η συνταξιούχος δασκάλα Judith Stillwell από τη Βρετανία γνώρισε τον διαζευγμένο Κενυάτη Ovi Elias σε ιστοσελίδα γνωριμιών πίστεψε πως βρήκε το άλλο της μισό.

Ο άνδρας της είπε πως ζει στο Λονδίνο, το ζευγάρι γνωρίστηκε και τρία χρόνια μετά παντρεύτηκε και ο άνδρας μετακόμισε στο σπίτι της 61χρονης στο Ashington του West Sussex.

Αργότερα όμως η γυναίκα ανακάλυψε την τρομακτική αλήθεια πίσω από τα ταξίδια που ο σύζυγός της έκανε συχνά στο εξωτερικό «για επείγουσες δουλειές»: ο Ovi είχε άλλες 47 ερωμένες σε όλο τον κόσμο!

Η Stillwell βοήθησε τον άνδρα της στα έξοδά του δίνοντάς του περίπου 25.000 λίρες από τις αποταμιεύσεις της και πλέον πιστεύει πως ήταν θύμα μιας καλοσχεδιασμένης απάτης.

Ο Elias είχε πει στη Βρετανίδα πως είναι 62 χρονών. Την ίδια εποχή ωστόσο που μιλούσε μέσω διαδικτύου μαζί της μιλούσε και με άλλες γυναίκες μέχρι και από την  Αυστραλία και σε κάποιες έλεγε πως είναι 47 ετών και τον λένε Steve.

«Όταν μου είπε πως έπρεπε να πάει στο Ντουμπάι για δουλειά τον πίστεψα αλλά σήμερα ανακάλυψα πως στην πραγματικότητα γύριζε τον κόσμο συναντώντας άλλες γυναίκες που χρηματοδοτούσαν τη ζωή του, όπως εγώ», αφηγείται η 61χρονη.

«Πίστευα πως έχουμε μια γνήσια σχέση και πως είχα γνωρίσει την αδελφή ψυχή μου. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Steve ή Ovi φαίνεται να ζούσε σε βάρος γυναικών όπως εγώ. Τις συναντά στο ίντερνετ, λέει πως τις ερωτεύεται και μετά με διάφορες δακρύβρεχτες ιστορίες τις κάνει να του δίνουν λεφτά για να ζει και να ταξιδεύει».

Η Stillwell έχει δύο μεγάλα παιδιά κι ένα εγγόνι.

«Ήταν πολύ διαφορετικός από κάθε άλλο άνδρα που έχω γνωρίσει και αυτό με ιντρίγκαρε», λέει.

Πρωτογνωρίστηκαν το 2009 και λίγο αργότερα ο Elias μετακόμισε στο σπίτι της γυναίκας. Το 2012 παντρεύτηκαν.

«Μετά το γάμο πλήρωσα εγώ για το ταξίδι που κάναμε στους συγγενείς του στην Κένυα. Μείναμε σε ένα μικρό δωμάτιο με πολλούς συγγενείς ο ένας πάνω στον άλλο. Με συγκίνησε τόσο η κατάσταση του σπιτιού στο οποίο ζούσε ο πατέρας του που πλήρωσα χιλιάδες λίρες για να συνδεθεί νερό και ηλεκτρικό και να γίνουν κι άλλες απαραίτητες επισκευές. Όταν επέστρεψαν στη Βρετανία, η Stillwell έδωσε στον άνδρα της 10.000 λίρες για να τον βοηθήσει στη δουλειά του. «Έπρεπε να το έχω καταλάβει πως κάτι τρέχει, μου έλεγε πως θα λείψει για δύο εβδομάδες και έλειπε τρεις μήνες. Αλλά πάντα είχε μια δικαιολογία».

Τον περασμένο Φεβρουάριο έφυγε ξανά για το Ντουμπάι για ταξίδι εργασίας αλλά δύο ημέρες αργότερα η 61χρονη διαπίστωσε πως το εισιτήριό του δεν ήταν για το Ντουμπάι αλλά για τη Αυστραλία.

Από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται και το κουβάρι της απάτης του καθώς μια γυναίκα από την Αυστραλία επικοινώνησε με τη Stillwell λέγοντάς της πως ο «Steve» είχε χρησιμοποιήσει το λάπτοπ της και είχε παραλείψει να κλείσει το e-mail του. Έτσι εκείνη βρήκε μια λίστα με 47 γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είχε αρχίσει να επικοινωνεί μαζί τους, μία ήταν στις ΗΠΑ, άλλη στην Ταζμανία, άλλη στις Φιλιππίνες κ.ό.κ.

Η Stillwell συνειδητοποίησε πως είχε πέσει θύμα της οργανωμένης απάτης του και τον έδιωξε- αλλά του είχε ήδη δώσει περίπου 25.000 λίρες. Έκτοτε δεν τον ξαναείδε ποτέ.

jafhafnabfd4 jafhafnabfd3 jafhafnabfd2 jafhafnabfd1