Δεν είναι και τόσο ειδυλλιακή η ζωή για μια γυναίκα που ζει στη Σαουδική Αραβία. Αυτό συμπεραίνει κανείς όταν διαβάσει την παρακάτω είδηση ότι μια σύζυγος εκεί, έκανε το λάθος να καταγράψει σε βίντεο την απιστία του άντρα της που συνέβαινε μπροστά στα μάτια της.

Η γυναίκα κατέγραψε μυστικά με την κάμερα του κινητού της, τη στιγμή που ο σύζυγός της προσέγγιζε ερωτικά την οικιακή βοηθό τους. Στο βιντεάκι, ο άντρας φαίνεται να πλησιάζει την οικονόμο και να προσπαθεί να τη φιλήσει. Η σύζυγος, για λόγους εκδίκησης, ανέβασε το βίντεο στα social media με την λεζάντα «η ελάχιστη τιμωρία για αυτόν τον σύζυγο, είναι να τον σκανδαλίσεις».

Μπορεί όμως το βίντεο να έγινε viral στη Σαουδική Αραβία, με πολλούς χρήστες να αποδοκιμάζουν τον άντρα, εντούτοις σύμφωνα με τους νόμους της χώρας η σύζυγος κινδυνεύει να μπει φυλακή, όπως σημειώνει η τοπική εφημερίδα Sada.

O Majid Qaroob, κορυφαίος δικηγόρος της χώρας, ανέφερε ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους ή στην καλύτερη περίπτωση, θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους 500,000 Ριάλ. Όπως τόνισε, «αυτός ο νόμος προβλέπει τη σκληρή τιμωρία για όσους χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα με κάμερα ή άλλο εξοπλισμό για να φωτογραφίσουν άλλους με σκοπό τη δυσφήμησή τους».